Jump to content

Binning 3770k

AgMa1442169350

Recommended Posts

Εδώ είμαι πάλι :006: (τώρα που έπεσαν λίγο και οι θερμοκρασίες).

Λοιπόν να πω αρχικά ότι άλλαξα τον πρώτο 3770k που είχα και πήρα καλύτερο-διαλεγμένο σχετικά κομμάτι γιατί δεν ήθελα να πέσω σε καμιά πατάτα πάλι.

Έχω βγάλει cinebench R11.5 @4.9Ghz με σκορ 10.11.

Δεν μπορώ όμως να βγάλω στα 5ghz.Ενώ μπαίνω win, ξεκινάει το bench και κρασάρει.

Έχω λουστεί και με ultrex :p.

Έχω προσπαθήσει από 1.48v τάση έως και 1.55v και τίποτα.Άρα αλλού είναι το θέμα.Το ίδιο και αν πάω με x49 και ανεβάσω base clock.

Γιατί δεν μπορώ να σταθεροποιηθώ (έστω για cinebench);

Επίσης δεν μπορώ να βγάλω 3d mark 11 στα 4.9.Οριακά είμαι για cinebench μόνο σ' αυτή τη συχνότητα.

Έχει μείνει κανείς με ivy να μου πει γνώμη ή πήγατε όλοι σε Haswell;:D

Καλώς τον!

Στο είχα πει και στην αρχή πριν πας απο sandy σε ivy.

Οι ivy ζεσταίνονται και θέλουν ψύξη για να ανέβουν.

To cpu που έχεις φαίνεται καλό. Μην το πιέζεις άδικα.

Το δικό μου 3770κ πάει 4700-4800 αέρα/νερό με SS πάει 5400-5500 και με άζωτο ξέρω ότι πιάνει 6400-6500 όπως μου έχει πει ο kintaro.

Δεν έχω δει να ομολογήσω κανέναν επεξεργαστή έως τώρα να "γονατίζει" τόσο πολύ το μονοβάθμιο μου σε θερμοκρασίες. Ίσως μονο με τον i7 920 μπορεί να συγκριθεί.

Οπότε πιστεύω καταλαβαίνεις... Δεν κάνεις κάτι λάθος...

Ξαναδιαβασε και το post#3 του Τάσου πιο κάτω για να καταλάβεις τι έχεις στα χέρια σου.

Κι όταν το ξάνα αλλαξεις το cpu σου εδώ είμαι εγώ OK?

Εδώ είμαι πάλι :006: (τώρα που έπεσαν λίγο και οι θερμοκρασίες).

Λοιπόν να πω αρχικά ότι άλλαξα τον πρώτο 3770k που είχα και πήρα καλύτερο-διαλεγμένο σχετικά κομμάτι γιατί δεν ήθελα να πέσω σε καμιά πατάτα πάλι.

Έχω βγάλει cinebench R11.5 @4.9Ghz με σκορ 10.11.

Δεν μπορώ όμως να βγάλω στα 5ghz.Ενώ μπαίνω win, ξεκινάει το bench και κρασάρει.

Έχω λουστεί και με ultrex :p.

Έχω προσπαθήσει από 1.48v τάση έως και 1.55v και τίποτα.Άρα αλλού είναι το θέμα.Το ίδιο και αν πάω με x49 και ανεβάσω base clock.

Γιατί δεν μπορώ να σταθεροποιηθώ (έστω για cinebench);

Επίσης δεν μπορώ να βγάλω 3d mark 11 στα 4.9.Οριακά είμαι για cinebench μόνο σ' αυτή τη συχνότητα.

Έχει μείνει κανείς με ivy να μου πει γνώμη ή πήγατε όλοι σε Haswell;:D

Πρώτον πές μου θερμοκρασίες σε full load ... από εκεί ξεκινάμε.

Wprime 1024M σε ποιά ταχύτητα βγάζεις ?

XTU ?

Εννοείται ότι δέν μπορείς να βγάλεις 3DMark 11 , γιατί τρώς πόρτα στο physx , είναι ζόρικό.

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιος πυρήνας δέν μπορεί να ακολουθήσει.

Πρέπει να λογκάρεις (π.χ. με core temp RC6) ώστε να δείς θερμοκρασίες ανά πυρήνα ... και το load τους ξεχωριστά.

Πρώτον πές μου θερμοκρασίες σε full load ... από εκεί ξεκινάμε.

Wprime 1024M σε ποιά ταχύτητα βγάζεις ?

XTU ?

Εννοείται ότι δέν μπορείς να βγάλεις 3DMark 11 , γιατί τρώς πόρτα στο physx , είναι ζόρικό.

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιος πυρήνας δέν μπορεί να ακολουθήσει.

Πρέπει να λογκάρεις (π.χ. με core temp RC6) ώστε να δείς θερμοκρασίες ανά πυρήνα ... και το load τους ξεχωριστά.

wPrime προς το παρόν έχω βγάλει στα 4.9ghz με 100.2 bclk και θερμοκρασίες max 80-82.

XTU δεν έχω τρέξει ακόμη.

Όσο για 'σένα Κώστα που κυνηγάς να μου φας το cpu :117:, δεν έχω σκοπό να το δώσω :D :D

Τι εννοείς να λογκάρω με core temp RC6;Το έχω, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που λες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.