TASOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 Αυτές οι μνήμες ανήκουν σε προηγούμενη γενιά συστημάτων. Είχαν σχεδιαστεί για P55 μητρικές και είναι φτιαγμένες με τα (θρυλικά πλέον) elpida hyper MGH-E chips. Specs : CL 8-8-8-24 2T @2133 με 1.65volt Σίγουρα , δέν είναι οι μνήμες που ταιριάζουν και αποδίδουν στα σημερινά Ivy Bridge συστήματα. Είχαν σχεδιαστεί με γνώμονα την απόδοση μέσω σφιχτών timings. Από περιέργεια και μόνο , είπα να δοκιμάσω ένα max frequency , έτσι για πλάκα. Μητρική Asus Maximus V Gene. Εφτασαν με 1,72volt (για validation screenshot μόνο) στα 2564 Mhz με CL11. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2655683 Μιλάμε για air-cooled σύστημα και χωρίς καμμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Ιανουάριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Τάσο αυτές παίζουν και σε Χ58? Αν ναι, και αν ποτέ αποφασίσεις να τις δώσεις keep me in mind Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Τάσο αυτές παίζουν και σε Χ58?Ναί , εκεί έπαιζα με αυτές τις μνήμες και ήταν σούπερ !!!Οι μνήμες αυτές θα μείνουν στη συλλογή μου , μαζί με τα υπόλοιπα legendary τσιπάκια που έχω. :003:BH5,TCCD,D9GKX,D9GTR ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Ιανουάριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 TCCD έχω κι εγω... D9GTR έχει κι ο Βαγγέλης...Κράτα τες λοιπόν... ίσως χρειαστούν σε κανένα διαγωνισμό στο μέλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.