Bill17 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Λοιπον μιας και βγηκε η καινουργια εκδοση ειπα και εγω να του κανω αναβαθμιση αφου ειχα αρκετα προβληματα"συνηθως αφου μου φορτωνε την σελιδα μου την ξαναφορτωνε στο ασχετο". Εκανα λοιπον τα τυπικα unistall και περασμα την εκδοση 1.0.1.Αμ'δε αυτος το ιδιο βιολι,ακομα και οι ρυθμισης που του ειχα κανει ειχαν μεινει οι ιδιες.Εκατσα λοιπον και εψαξα και βρηκα 2 κρυφα αρχεια C:\Documents and Settings\***\Talkback και C:\Documents and Settings\***\Mozilla που περιεχουν ολες τις αλλαγες,extensions και cookies "οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ" και τα μετακομισα σε αλλο σημειο και επιτελους ο firefox clear install και τα προβληματα εξαφανιστηκαν. Ενοειτε οτι για να δουμε τα κρυφα αρχεια πρεπει να επιλεξουμε " Εργαλεια/Επιλογες φακελων/προβολη/Εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων " Αυτα τα 2 αρχεια δεν σβηνονται με το unistall του firefox. Αν λοιπον εχετε "πειραξει" τον firefox και δεν παει καλα το παραπανω θα τον κανει να ερθει στα ισια του. Υ.Σ Οπου *** ειναι ο διαχειριστης του υπολογιστη Τα αρχεια μπορουμε να τα διαγραψουμε αλλα εγω τα κρατησα μηπως και μου χρειαστουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.