Jump to content

ATI HD 6450

Lovermanah

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Πήρα σήμερα την ΑΤΙ 6450 με τη λογική να πάρω αργότερα ακόμη μία ίδια και τις παίξω crossfire. (Μητρική υποστηρίζει κανονικά κλπ) Έχω λοιπόν την εξής απορία: Η κάρτα δεν έχει θύρα για να μπαίνει το καλώδιο για το crossfire! παρόλα αυτά η sapphire λέει και στο σαιτ αλλά και στο κουτί ότι είναι crossfire ready! Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα αυτό και αναρωτιόμουν εάν χρειάζεται όντως ή αν γίνεται μέσω του Catalyst να παίξουν crossfire χωρίς κανένα καλώδιο! Χρειάζομαι τα φώτα σας παρακαλώ πολύ έχω μπερδευτεί άσχημα!

Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κανένα σαιτ να αγοράσω waterblock για αυτήν την κάρτα!

Ευχαριστώ πολύ

Από ότι διαβάζω παίζουν χωρίς τον κονέκτορα. Το crossfire γίνεται μέσω PCIe. Πάντως δεν αξίζει η όλη φάση του CF με αυτές τις κάρτες. Καλύτερα να είχες πάρει μια 6570 με την μία αν ήθελες κάτι στα επίπεδα δύο 6450 ή και ποιο γρήγορο μιας και η 6570 θα πρέπει να είναι ίσως και 2 φορές ταχύτερη από τις 2 6450 σε CF.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.