Jump to content

Προτεινομενη υδροψυξη

alldaynews

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το forum.Θέλω να βάλω υδρόψυξη στο συστημα που εχω αλλα δεν ξερω τι ομως γιατι ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα της υδροψυξης

Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα συστημα μεχρι 220 ευρω.Ο σκοπος που θελω να βαλω υδροψυξη ειναι ο θορυβος και για overclock.

Το συστημα μου ειναι:

COOLERMASTER CM 690 II ADVANCED - MSI 990 FXA GD80 - AMD PHENOM 965 BLACK EDITION 4 GHZ O/C- GIGABYTE 7870 2GB - CORSAIR VENGEANCE 2X4 GB(RED) - Auzentech X-Plosion 7.1 Cinema - CoolerMaster GX 750W - SAMSUNG SSD 830 128GB - WD 2 TB GREEN - 2xWD 1,5 TB GREEN

http://myplaisio.gr/forum/solved-corsair-h100-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B8%CF%8C%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF-pump?page=4

Θορυβο στην αντλια.Και δεν λεει να μπλεκεις με RMA και επιστροφες.

Δεν ξέρω την Η100 δεν είχα ποτέ μια... αλλά ο θόρυβος στην αντλία ΝΑΙ μπορεί να οφείλεται στην παρουσία αέρα στο δίκτυο της υδρόψυξης... αυτό σημαίνει βέβαια στην περίπτωση μιας έτοιμης υδρόψυξης ότι δεν έγινε σωστή απαέρωση κατα την κατασκευή της... Όμως καλύτερη λύση έτοιματζίδικη απο αυτήν της Corsair δεν θα βρεις νομίζω... μετά πας σε custom λύσεις που απαιτούν βασικές θα έλεγα "υδραυλικές" γνώσεις είναι όμως μακράν καλύτερες και όχι ιδιαίτερα ακριβότερες... Όσο για τον θόρυβο να ξέρεις ότι στην καλύτερη περίπτωση τα ενοχλητικά ανεμιστηράκια του κουτιού σου θα αντικατασταθούν απο ένα ογκώδες ψυγείο/εναλλάκτη θερμότητας που απαιτεί χώρο και αν δεν είναι 3πλό/4πλό απαιτεί και θορυβώδη ανεμιστηράκια ικανά για να το ψύξουν... να μην αναφέρω τον χώρο που πιάνει το tank...

Οπότε συνοψίζω: καλύτερα high end αερόψυξη (λ.χ. noctua DH14) που έχει παραπλήσιες θερμοκρασίες, οικονομία χώρου, φτηνότερη, απουσία συντήρησης, περισσότερο αξιόπιστη λύση...

Αν θές τώρα έτοιμη λύση σε υδρόψυξη ντε και καλά πήγαινε στην Η100...

Διάβασε κανα review... υπάρχουν αρκετά που συγκρίνουν την Noctua DH14 με την Η100...

Τωρα έχω αυτη την ψυχτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Aegir-SD128264-Heatpipe-Cooler-120mm-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm με τον fan που ειχε και εχω και εναν δευτερο αθορυβο.Ο μαμακισιος για να μην κανει πολυ θορυβο τρεχει με το 50% της ταχυτητας του.Στα 4GHZ που ειναι τωρα η cpu σε full load εχω 53-55 βαθμους.Σιγουρα πιο καλη και πιο αθορυβη ειναι η custom υδροψυξη αλλα ειμαι αρχαριος στο σπορ της υδροψυξης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.