yo_rover Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2012 καλημέρα σε όλους , θέλω πάλι μια μικρή βοήθεια με την μητρική μου , gigabyte 890GPA-UD3H , θέλω να κάνω update το bios και έχει 6 update από τότε που βγήκε η μητρική , το ερώτημα είναι πρέπει να τα κάνω όλα 1-1 η να διαλέξω μερικά ; και κάτι άλλο , όταν κάνω κλικ στο update μου ζητα εκτέλεση και αποθήκευση , τι προτείνεται ;
yanni Σεπτέμβριος 6, 2012 #2 Σεπτέμβριος 6, 2012 Δεν έχω την εν λόγω μητρική αλλά, το τελευταίο βάζεις απευθείας (εκτός και αν ρητά κάπου στην σελίδα που κατεβάζεις το BIOS αναφέρεται διαφορετικά). Τώρα αυτό που γράφεις στο τέλος δεν το πολύ κατάλαβα. Κάνεις κάποιο update με εφαρμογή που έχει η εταιρία για windows ή πας να κατεβάσεις το αρχείο από το internet? Στην δεύτερη περίπτωση που λογικά είναι zip πιθανόν χρειάζεσαι μόνο το αποσυμπιεσμένο αρχείο. Σε κάθε περίπτωση δες το manual της μητρικής σου για το πως κάνεις update (δεν λέει να αρχίσω να μαντεύω διότι το BIOS update αν πάει στραβά είναι μπελάς και στην χειρότερη των περιπτώσεων νέα μητρική).
yo_rover Σεπτέμβριος 6, 2012 Author #3 Σεπτέμβριος 6, 2012 όταν παω να κατεβάσω το update τότε με ρωτάει εκτέλεση η αποθήκευση
yanni Σεπτέμβριος 6, 2012 #4 Σεπτέμβριος 6, 2012 Από ότι βλέπω είναι συμπιεσμένο με το 7zip. Πάτα εκτέλεση, επέλεξε που θα αποσυμπιέσει τα αρχεία και μετά ακολούθα τις οδηγίες από το manual της μητρικής. Το BIOS από ότι βλέπω έχει κατάληξη .FFΑπό την στιγμή πάντως που δυσκολεύεσαι ακόμα και στο κατέβασμα του αρχείου καλύτερα βρες κάποιον με περισσότερη πείρα να αναλάβει το update.
yo_rover Σεπτέμβριος 9, 2012 Author #6 Σεπτέμβριος 9, 2012 γεια σας και πάλι , λοιπόν , το update το έκανα μονος μου μέσα από ένα προγραμματάκι που έχει η μητρική και έγινε σε 4 λεπτά μαζί με την επανεκκίνηση !!! thks σε όλους σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.