Jump to content

WD Passport επεσε!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αδέρφια καλησπέρα! τα φώτα σας...

μετακινοπύσα το λάπτοπ και ειχα επάνω εναν 500αρι WD Passport. Πέφτει ο σκληρός απο περίπου ενα μέτρο υψος. Ειμουν κατα 99% σίγουρος οτι χαλασε και θελει πεταμα, όμως επειδή δεν θέλω να τον παρατήσω, έχω πάρα πολλά πράγματα εκει μέσα και είναι κριμα. Σκεφτείτε οτι ειχα την ταινιοθήκη μου, τα τραγουδια, παιχνίδια, χαμος!!

οπότε 2 πραγματα:

1) προτείνετε καποιο πρόγραμμα που μπορει να με βοηθησει και να ψαρεψω τα δεδομένα απο τον σκληρο

2)υπάρχει περίπτωση να ανοίξω τον σκληρό και μέσα απο εκει να βγάλω βύσμα για να δω μήπως χάλασε απλά η συνδεση.η τουλαχιστον να βγαλω τον σκληρο και να τον βαλω σε αλλη θηκη.

Λοιπές πληροφοριες:

1)Οσοι δεν ξερετε τα Passports ειναι 2,5άρις χωρίς επιπλεον ρευμα.

2)ειναι usb 2.0

3) το συνδεω με το λαπτοπ, το λαμπακι αναβει, δεν εμφανιζεται ομως στον υπολογιστή μου για να μπω και να δω δεδομενα. οταν τον βαζω ακουγεται ενα μπιμπ 2-3 φορες (μεσα απο τον σκληρο, κολαω το αυτι μου πανω του) μεχρι που να κανει τον χαρακτηριστικο ηχο τα windows (τουτ-τουτ, καθε φορα που συνδεεται κατι με usb), ο οποιος χαρακτηριστικος ηχος ακουγεται αλλα ο υπολογιστης δεν ανοιγει τον σκληρο. το μπιμπιπ του σκληρου σταματαει οταν ακουστει ο χαρακτηρστικος ηχος των windows και μετα δεν ακουγεται τιποτα απο πουθενα, το φωτακι του σκληρου παραμενει αναμμενο

4)προσπαθησα μεσα απο το device control να κανω update, εψαξαν τα winodws και τοτε εμφανιστηκε το πρασινο βελακι στο ρολοι για ασφαλης καταργηση, (το οποιο λειτουργει, δηλαδη το παταω και κανω κανονικα ασφαλης καταργηση). ομως και παλι δεν εμφανιστηκε ο σκληρος στον υπολογιστη μου. (updates δεν βρεθηκαν για το λογισμικο του σκληρου)

5) το πρασινο βελακι στο ρολοι για ασφαλης καταργηση δεν βγαινει παρα μονο αν ασχολιθεις με τον σκληρο οπως στο 4.

Κάνε την προσευχή σου και λύσε το κουτάκι. Ξεκούμπωσε το σκληράκο σου , και ξανακάνε μία προσευχή.

Μετά άνοιξε το κουτί σου (τον πύργο σου) και κούμπωσε τον 2.5 άρη σου σε βύσματα sata τροφοδοσίας και επικοινωνίας. (ναι, οι υποδοχές του είναι σαν τον δίσκων 3.5 ιντσών, όχι δε θα πάθει κάτι από τη σύνδεση σε κανονικό μηχάνημα)

Μπούταρε το πισί σου

και προσευχήσου

ωχ ωχ ωχ ωχ...πολλες προσεχες!!!

θα τον ανοιξω και θα βγαλω και φοτογραφιες εγχειρησεως για τους αλλους φιλους που θα χρειαστουν προσευχες!

ευχαριστω αδερφε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.