serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2012 Καλησπέρα.Υπάρχει cooler για σκληρούς δίσκους 2.5"? Γιά παράδειγμα, έχω ένα σκληρό 2.5" και τον δουλεύω φυσικά εκτός laptop. Θέλω να χαμηλώσω όσο γίνεται τη θερμοκρασία του. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Τον έχεις σε usb δηλαδή?Δεν μπορεί να ζεσταίνεται τόσο που να έχει ανάγκη ψύξης φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιούνιος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Έχω ένα ανοιχτό desktop, και έναν 2.5" SATA (σαν δεύτερο), τον οποίο έχω συνδέσει απλά σε ένα SATA controller και τον δουλεύω. Έτσι, απλή συνδεσμολογία.Ας πούμε ότι τον δουλεύω κάποιες ώρες, και θέλω να τον διατηρήσω σε χαμηλή θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Δεν ζεσταίνονται οι 2,5''. Κατέβασε το crystaldiskinfo π.χ. και δες την θερμοκρασία του. Αμφιβάλλω να είναι πάνω από 40 βαθμούς μετά από πολύ "δουλειά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.