gleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 http://deathball.net/notpron/notpron.htmhttp://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php
gleon Φεβρουάριος 25, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 25, 2005 Είμαι στο Level 5 εδώ και κανα 2 ωρο ... τα παρατησα...δεν ξέρω τι να πατήσω υποθέτω οτι το username/password to έχω βρεί αλλα δεν ξέρω που να το χρησιμοποιήσω...δεν ξέρω μήπως το firewall της εταιρείας μου κόβει καμιά φόρμα και δεν βγαίνει κανα παραθυρο να βάλω username/password
Shadow Hunter Φεβρουάριος 25, 2005 #6 Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από gleon Είμαι στο Level 5 εδώ και κανα 2 ωρο ... τα παρατησα...δεν ξέρω τι να πατήσω υποθέτω οτι το username/password to έχω βρεί αλλα δεν ξέρω που να το χρησιμοποιήσω...δεν ξέρω μήπως το firewall της εταιρείας μου κόβει καμιά φόρμα και δεν βγαίνει κανα παραθυρο να βάλω username/password Για ψαξε λιγο το χειριστηριο στα δεξια...
JiMeS Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Φεβρουάριος 25, 2005 Ρε παιδιά κόλισα στο bluechamber έχω στείλει το γράμμα με το help me αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω!!
Chosen Φεβρουάριος 26, 2005 #13 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS Ρε παιδιά κόλισα στο bluechamber έχω στείλει το γράμμα με το help me αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω!! Την φράση που υπάρχει στο χαρτί, κοίτα στο κινητό σου και μετά αντικατέστησε κάθε γράμμα με τον σωστό αριθμό. Η νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα συμβολίζει το * και παίρνεις τον αριθμό που σχηματίζεται στην τηλεφωνική συσκευή. Μετά την κλήση πρέπει να ζωγραφίσεις μουστάκια στον Μάο (ναι στο 10χίλιαρο, lol) και να το στείλεις κι αυτό πακέτο.Μετά θα σου επιστρέψουν ένα κλειδί για την πόρτα. Ε, μετά δε μπορώ να σου πω τι θα κάνεις... =)
JiMeS Φεβρουάριος 26, 2005 #14 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Την φράση που υπάρχει στο χαρτί, κοίτα στο κινητό σου και μετά αντικατέστησε κάθε γράμμα με τον σωστό αριθμό. Η νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα συμβολίζει το * και παίρνεις τον αριθμό που σχηματίζεται στην τηλεφωνική συσκευή. Μετά την κλήση πρέπει να ζωγραφίσεις μουστάκια στον Μάο (ναι στο 10χίλιαρο, lol) και να το στείλεις κι αυτό πακέτο. Μετά θα σου επιστρέψουν ένα κλειδί για την πόρτα. Ε, μετά δε μπορώ να σου πω τι θα κάνεις... =) Φίλε σε παραδέχομαι!Αποκλείεται να το σκεφτόμουνα αυτό
Panzos Μάρτιος 1, 2005 #15 Μάρτιος 1, 2005 Εγω κολλησα στο 6 !!!!! Σε σιχαινομαι ρε φιλε που το εκανες post αυτο.Εχω κολλησει ασχημα .....το κεφαλι μου !!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.