gleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 http://deathball.net/notpron/notpron.htmhttp://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 :wall: :wall: :rant: :rant: :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 what is this? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Καλο...level 6...και προχωραμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Φεβρουάριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Είμαι στο Level 5 εδώ και κανα 2 ωρο ... τα παρατησα...δεν ξέρω τι να πατήσω υποθέτω οτι το username/password to έχω βρεί αλλα δεν ξέρω που να το χρησιμοποιήσω...δεν ξέρω μήπως το firewall της εταιρείας μου κόβει καμιά φόρμα και δεν βγαίνει κανα παραθυρο να βάλω username/password Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από gleon Είμαι στο Level 5 εδώ και κανα 2 ωρο ... τα παρατησα...δεν ξέρω τι να πατήσω υποθέτω οτι το username/password to έχω βρεί αλλα δεν ξέρω που να το χρησιμοποιήσω...δεν ξέρω μήπως το firewall της εταιρείας μου κόβει καμιά φόρμα και δεν βγαίνει κανα παραθυρο να βάλω username/password Για ψαξε λιγο το χειριστηριο στα δεξια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Φεβρουάριος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Thanks απορώ που δεν το είχα δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ωραιο το 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ρε παιδιά κόλισα στο bluechamber έχω στείλει το γράμμα με το help me αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Εγώ είμαι 12.Παλούυκιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 13 και συνεχιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Φεβρουάριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS Ρε παιδιά κόλισα στο bluechamber έχω στείλει το γράμμα με το help me αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω!! Την φράση που υπάρχει στο χαρτί, κοίτα στο κινητό σου και μετά αντικατέστησε κάθε γράμμα με τον σωστό αριθμό. Η νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα συμβολίζει το * και παίρνεις τον αριθμό που σχηματίζεται στην τηλεφωνική συσκευή. Μετά την κλήση πρέπει να ζωγραφίσεις μουστάκια στον Μάο (ναι στο 10χίλιαρο, lol) και να το στείλεις κι αυτό πακέτο.Μετά θα σου επιστρέψουν ένα κλειδί για την πόρτα. Ε, μετά δε μπορώ να σου πω τι θα κάνεις... =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Φεβρουάριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Την φράση που υπάρχει στο χαρτί, κοίτα στο κινητό σου και μετά αντικατέστησε κάθε γράμμα με τον σωστό αριθμό. Η νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα συμβολίζει το * και παίρνεις τον αριθμό που σχηματίζεται στην τηλεφωνική συσκευή. Μετά την κλήση πρέπει να ζωγραφίσεις μουστάκια στον Μάο (ναι στο 10χίλιαρο, lol) και να το στείλεις κι αυτό πακέτο. Μετά θα σου επιστρέψουν ένα κλειδί για την πόρτα. Ε, μετά δε μπορώ να σου πω τι θα κάνεις... =) Φίλε σε παραδέχομαι!Αποκλείεται να το σκεφτόμουνα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Μάρτιος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Εγω κολλησα στο 6 !!!!! Σε σιχαινομαι ρε φιλε που το εκανες post αυτο.Εχω κολλησει ασχημα .....το κεφαλι μου !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.