asky Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2012 Καλησπέρα.Βασίζομαι στις απαντήσεις σας διότι τα έχω χαμένα.Έχω καφενείο (facebook.com/allokoto)Έρχεται το EURO 2012 και αποφασίσαμε να αγοράσουμε μια TV για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες. Μετά το EURO θα μπει στο σπίτι μας.Επομένως θέλω να μου προτίνετε μια που να τηρεί τις παρακάτω προυποθέσεις.40-42''LEDSmart TV (να μπορώ να κάνω browsing και να βλέπω STREAM games π.χ. TWITCH TV)3D αν υπάρχει δυνατότητα αλλά δεν καίγομαι κιόλας.600-650 ευρώ ΜΑΞΑπό ότι είδα τα πρωτεία τα έχει η Samsung?Κάποιο μοντέλο που να μπορώ να το έχω μέσα σε 2 μέρες ώστε να την παραγγείλω την Τρίτη και να την εχω το αργότερο τετάρτη.Ευχαριστώ εκ των προταίρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Προχτες αγορασα μια Panasonic με IPS-LED Panel smart tv πολυ ωραια εικονα.http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L42E5E-LED-3D-TV-42-TX-L42E5E.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.