Superior Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2012 παιδες εκει που δουλευα μου σβηνει ο υπολογιστης και οταν τον ξανανοιγω δεν αναβει, δεν μπαινει καν στο BIOS (ουτε ακουω τον ηχο απο το speaker που εκανε οταν ανοιγε και εμπαινε στο BIOS). H οθονη δεν δειχνει τιποτα (απλα μαυρο), ακουω βεβαια τον ηχο απο το τροφοδοτικο και τους ανεμιστηρες να δουλευουν και ολα παιρνουν ρευμα κανονικα, αλλα μεχρι εκει. Τον ειχα 3 χρονια και δουλευε ρολοι (και εχω φυσικα αρκετη εμπειρια απο υπολογιστες, δεν ειμαι αρχαριος), απλα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε στα καλα-καθουμενα. Τι λετε να ειναι ??!! (πριν αρχισω να σκαλιζω τα παντα). Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Υποθέτω ότι κάτι πέθανε. Μητρική ή επεξεργαστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior Μάϊος 18, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Υποθέτω ότι κάτι πέθανε. Μητρική ή επεξεργαστής.ευχαριστω ... Δεν πιστευω να εχει αδειασει απλα η μπαταριουλα της μητρικης ε ? Αν ειχε αδειασει ομως δεν θα εμπαινε και παλι εστω στο BIOS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Άσε μόνο επεξεργαστή πάνω και μητρική. Απολύτως τίποτα άλλο. Αν δεν ακούσεις μπιπ φοβάμαι ότι θα είναι ένα από αυτά τα δύο. Η μπαταρία δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Απλά νομίζω ότι αν το έβγαζες από το ρεύμα θα έχανε τις ρυθμίσεις και τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior Μάϊος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Σε ευχαριστω φιλε μου. Λοιπον, τα αποσυνδεσα ολα οπως ειπες (καρτα γραφικων, σκληρο, πληκτρολογιο, ποντικι, τα παντα). Αφησα πανω μονο μητρικη και cpu (και τις μνημες πανω στη μητρικη). Αλλα beep δεν κανει (ενω εκανε καθε φορα που ανοιγε ο υπολογιστης, στα 3 χρονια που τον εχω το εκανε καθε φορα που ανοιγε, εχει αυτο το basic speaker η μητρικη πανω της). Οποτε λες ειναι πλεον cpu η μητρικη ε ? ... Μνημες μαλλον οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Μνήμες και κάρτα γραφικών θα βαράγανε 3 μπιπ. Μοναδικές περιπτώσεις που έχω φάει μούγκα από μητρική ήταν ή θέμα μητρικής ή επεξεργαστή ή ασυμβατότητα μητρικής/επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Μάϊος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Βγάλε και τις μνήμες (ασε μόνο μητρική και επεξεργαστή) και αν ακούσεις αρκετά μπιπ τότε είναι οι μνήμες μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georges Μάϊος 20, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Αν έχεις δεύτερο τροφοδοτικό, κάνε μια προσπάθεια, μήπως τρέχει κάτι μ' αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
livaspy Μάϊος 22, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Βγάλε όπως είπαν και παραπάνω τις μνήμες και λογικά θα ακούσεις αρκετά μπίπ,κάνε και κανά clear cmos αλλά για μένα μάλλον μητρική μου μυρίζει πάντως από ρέυμα έφαγε φλασιά(τα φτυσε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior Μάϊος 28, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ευχαριστω πολυ ρε παιδια, η μητρικη ητανε τελικα, την αλλαξα και ολα οκ τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.