Jump to content

το PC ξαφνικα εσβησε και δεν αναβει !!

Superior

Recommended Posts

παιδες εκει που δουλευα μου σβηνει ο υπολογιστης και οταν τον ξανανοιγω δεν αναβει, δεν μπαινει καν στο BIOS (ουτε ακουω τον ηχο απο το speaker που εκανε οταν ανοιγε και εμπαινε στο BIOS). H οθονη δεν δειχνει τιποτα (απλα μαυρο), ακουω βεβαια τον ηχο απο το τροφοδοτικο και τους ανεμιστηρες να δουλευουν και ολα παιρνουν ρευμα κανονικα, αλλα μεχρι εκει. Τον ειχα 3 χρονια και δουλευε ρολοι (και εχω φυσικα αρκετη εμπειρια απο υπολογιστες, δεν ειμαι αρχαριος), απλα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε στα καλα-καθουμενα. Τι λετε να ειναι ??!! (πριν αρχισω να σκαλιζω τα παντα). Ευχαριστω !

Υποθέτω ότι κάτι πέθανε. Μητρική ή επεξεργαστής.

ευχαριστω ... Δεν πιστευω να εχει αδειασει απλα η μπαταριουλα της μητρικης ε ? Αν ειχε αδειασει ομως δεν θα εμπαινε και παλι εστω στο BIOS ?

Άσε μόνο επεξεργαστή πάνω και μητρική. Απολύτως τίποτα άλλο. Αν δεν ακούσεις μπιπ φοβάμαι ότι θα είναι ένα από αυτά τα δύο. Η μπαταρία δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Απλά νομίζω ότι αν το έβγαζες από το ρεύμα θα έχανε τις ρυθμίσεις και τίποτα άλλο.

Σε ευχαριστω φιλε μου. Λοιπον, τα αποσυνδεσα ολα οπως ειπες (καρτα γραφικων, σκληρο, πληκτρολογιο, ποντικι, τα παντα). Αφησα πανω μονο μητρικη και cpu (και τις μνημες πανω στη μητρικη). Αλλα beep δεν κανει (ενω εκανε καθε φορα που ανοιγε ο υπολογιστης, στα 3 χρονια που τον εχω το εκανε καθε φορα που ανοιγε, εχει αυτο το basic speaker η μητρικη πανω της). Οποτε λες ειναι πλεον cpu η μητρικη ε ? ... Μνημες μαλλον οχι ?

Μνήμες και κάρτα γραφικών θα βαράγανε 3 μπιπ. Μοναδικές περιπτώσεις που έχω φάει μούγκα από μητρική ήταν ή θέμα μητρικής ή επεξεργαστή ή ασυμβατότητα μητρικής/επεξεργαστή.

Βγάλε όπως είπαν και παραπάνω τις μνήμες και λογικά θα ακούσεις αρκετά μπίπ,κάνε και κανά clear cmos αλλά για μένα μάλλον μητρική μου μυρίζει πάντως από ρέυμα έφαγε φλασιά(τα φτυσε)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.