SlotKiller Μάϊος 10, 2005 Author #141 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από micron ΔΕ ξερω αν ενδιαφερει κανενα απο σας αλλά το e-shop εφερε 3200+ venice στα 199 τελική!!! Ειναι λίγα τα κοματια οποτε οποιος πρόλαβε πρόλαβε.... [Εγω παντως πρόλαβα :D ] e-shop 26 πανω...... αντε προλαβετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 10, 2005 #142 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 26 ευρω καπελο ο VENICE πολλα δεν ειναι???δηλαδη o san diego που εχει και 1mb cache ποσο θα εχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 10, 2005 #143 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 21:36] 26 πανω...... αντε προλαβετε! Δε ξερω τι λες εσυ αλλά αλλα η διαφορα στη τιμή ηταν αναμενόμενη! Δε καταλαβαίνω ποια ειναι το πρόβλημα?Αντιστοιχες αυξήσεις υπάρχουν σε ολα τα sites του εξωτερικου! Δε σε αναγκαζει κανενας να παρεις venice αλλά μη μου πεις ότι αν δεν ειχες επεξεργαστη θα αγοραζες τον winchester για τα 26ευρω διαφορα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 10, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr ελπίζω με αντικατάσταση του 20pin enermax με 24pin τα 2.9+ να είναι εφικτά Mε ανταπτορα το εχεις τωρα?Ποιο enermax εχεις?Εχω το Νοisetaker 470,να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 10, 2005 Author #145 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από micron Δε ξερω τι λες εσυ αλλά αλλα η διαφορα στη τιμή ηταν αναμενόμενη! Δε καταλαβαίνω ποια ειναι το πρόβλημα?Αντιστοιχες αυξήσεις υπάρχουν σε ολα τα sites του εξωτερικου! Δε σε αναγκαζει κανενας να παρεις venice αλλά μη μου πεις ότι αν δεν ειχες επεξεργαστη θα αγοραζες τον winchester για τα 26ευρω διαφορα???? δε ξερω τι καταλαβες απο το ποστ μου... φυσικα και δεν περιμενα διαφορετικη αντιμετοπιση απο καποιο ελληνικο καταστημα, και φυσικα ξερω τι διαφορες εχουν σε αρκετα καταστηματα ακομα και στο us, αλλα εννοω οτι εγω τα 26 δεν τα πληρωνω για να παρω πρωτος.... θα περιμενω 2 βδομαδες (γιατι τοσο θα χρειαστει) και θα τον παρω σε τιμη winnie....... that's it..... και μην αρπαζεσαι σαν να σου την μπηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 10, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Χθες, στις 22:29] δε ξερω τι καταλαβες απο το ποστ μου... φυσικα και δεν περιμενα διαφορετικη αντιμετοπιση απο καποιο ελληνικο καταστημα, και φυσικα ξερω τι διαφορες εχουν σε αρκετα καταστηματα ακομα και στο us, αλλα εννοω οτι εγω τα 26 δεν τα πληρωνω για να παρω πρωτος.... θα περιμενω 2 βδομαδες (γιατι τοσο θα χρειαστει) και θα τον παρω σε τιμη winnie....... that's it..... και μην αρπαζεσαι σαν να σου την μπηκα... Anyway εγω καιγόμουνα για επεξεργαστη και αυτο που εγινε με το e-shop μου εκατσε γαντι!Αν ειχα τη πολυτελεια να περιμένω θα το εκανα!Και απ το να παρω 3200 winchester προτίμησα να παρω Venice [λογικό δεν ειναι?] Υ.Γ Εννοείται ότι δε στραβωσα σοβαρα μαζί σου ελπίζω να μη μου κρατας κακία :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 10, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:27] Εχω το Νοisetaker 470,να ανησυχω? οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 10, 2005 Author #148 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 ηρεμιστε ρε παιδια... με το True Power 380 ειμαι και δεν εχω δει τρελα συμπτοματα psu μεχρι τωρα! Ποσο παραπανω ρευμα να θελουν τα νεα steppings που δεν αρκει το noisetaker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Μάϊος 10, 2005 #149 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 20πινο enermax 465 το οποίο άλλαξα το απόγευμα με 24πινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 10, 2005 #150 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 και'γω ειχα δοκιμασει 20/24pins Enermax's κανενα δεν με απογοητευσε... Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 11, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr 20πινο enermax 465 το οποίο άλλαξα το απόγευμα με 24πινο Kαμια διαφορα ειδες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 11, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Ίσως από την άλλη να μην υπήρχε η διαφορά αν δεν είχαν ξεμείνει στο κατάστημα γουίνιδες 3200?Αν έτσι είναι θα πρέπει να μειώσουν την τιμή μόλις διώξουν τους παλιούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 11, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Δε νομίζω να μειωθουν οι τιμες στα επίπεδα των winny ενω αυτοι βρίσκονται ακομη στα ραφια...Οταν εριξαν στην αγορα τους winny δεν ειχαν διαφορά στη τιμή με τους παλιοτερους...Τωρα εχουν δικαιολογία[sSE3-IMC] για να ρίξουν καπέλο και το κανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 11, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 SSE3, βελτιωμένος IMC και το γεγονός οτι είναι venice δεν αναφέρεται πουθενά, πωλείται σαν 3200+ στο ίδιο κουτί όπως και ένας winnie. Κρίνοντας και από τιμές Ιαπωνίας, μάλλον οι "εδώ" ψάχνουν για άρμεγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 11, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από chromaΚρίνοντας και από τιμές Ιαπωνίας, μάλλον οι "εδώ" ψάχνουν για άρμεγμα. Αναμενόμενο....Μόλις έρθουν κανονικά από αντιπροσωπεία θα έχουν (λογικά - όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα και με δεδομένο ότι για την AMD είναι ίδια μοντέλα) ίδια τιμή με winnie-newcastle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 11, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 micron o δικος σου που εφτασε απο oc??Σε οσους εχουν ηδη παρει εχουν φτασει τα 2900 σταθερα(παραπανω?)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 11, 2005 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 chroma @ Κι εγω για Ελλάδα μιλάω...Η λογική της αρπαχτής θα υπάρχει παντα στο αιμα μας...Αν και όπως ειπα και πριν,ανατιμήσεις εχουν γίνει σε όλα τα sites που εχουν venice! ΝTG @ Κατσε να ερθει πρωτα και βλεπουμε και μεχρι που φτανει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 11, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Το καλό είναι πως το cpu ανεβαίνει, κάτι τρέχει με τις μνήμες (κλασικά) και χτυπάνε τα cache του cpu. Anyway unstable μεν, τα 3G με απλό νερό είναι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 11, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 :happy2: τάση?Stable 24/7 βρήκες που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 11, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 εκανε καλη δουλεια η AMD με τους Venice Ωραια αποτελεσματα chroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.