Jump to content

The A64 E3 step "Venice Core" thread

SlotKiller

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Δειτε και μια αρκετα συμαζεμένη βαση που βρήκα στο net.

LINK

Υπάρχει βεβαια και η λίστα του XS αλλά εκει δεν ειχε το δικό μου....:(

LBBLE 0517 BPEW...Τον εχει κανενας????

Ρε παιδια καντε μου μια χαρη και ποσταρετε τις πραγματικες συχνοτητες και την cache μεταξυ san diego & venice.Δλδ 3χχχ μοντελο San diego τρεχει στα 2400Μhz και εχει 1 cache

O venice εχουν ακριβως το ιδιο PR rating με τους Winniezzz. Οι San diego για τα ιδια MHZ εχουν 200+ pr rating παραπανω... San diego 3700+= 2200 1MB cache....= Venice 3500+ με 512 more cache

δεν το κοιταξα... με την λογικη το εβγαλα...

Venice 3000=1800

3200=2000

3500-2200

3800=2400

diego

3700=2200

4000=2400

• 2 weeks later...

Μόλις έμαθα ότι αύριο έρχονται Venice 3800+ (μόνο σε 3800+).

Από τιμή δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σε σχέση με τον υφιστάμενο 3800+ (όπως αναμενόταν).

Στο πλαισιο δεν θα το παρουν χαμπαρι οτι ηρθε κατι καινουργιο ;)

Πρεπει να πας και να τσεκαρεις!

btw, αν παρει το ματι σου τιποτα ποσταρε!

Αρχική απάντηση από unseen

ειχα στα χερια μου εναν 3800+ και ειμουνα ετοιμος να τον παρω...

ε, καλά δεν είναι και καμία τρελή διαφορά τιμής (~80 Ευρώ) για να πεις ότι είναι και κακή αγορά

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Ρε παιδια καντε μου μια χαρη και ποσταρετε τις πραγματικες συχνοτητες και την cache μεταξυ san diego & venice.Δλδ 3χχχ μοντελο San diego τρεχει στα 2400Μhz και εχει 1 cache

click me

Αρχική απάντηση από chroma

υ.γ. Σόλων τα μανόμετρα τα βρήκες; :shifty:

θα παρω του Χρηστου...

Doom @ μπορείς να μου πέις με αέρα πόσο πήγε ? και το max post με τι ψύξη το έκανες ?

[θερμοκρασία στο περίπου :) ]

pure perfection το κομμάτι

Αρχική απάντηση από Ujin [Χθες, στις 18:57]

click me

Κάτι δεν μου κάθεται καλά εδώ.

Η διαφορά ανάμεσα σε Venice - San Diego δεν είναι η μόνο cache 512K - 1Μb. Βλέπω να υπάρχουν με το ίδιο όνομα "Athlon 64 3500+" και San Diego με 512K cache όμως. Σε τι διαφέρει αυτός ο San Diego από τον Athlon 64 3500+ Venice με 512K; Με άλλα λόγια σε τι διαφέρει ο πυρήνας Venice από τον San Diego;

Εδώ μάλλον έχουμε να κάνουμε με δυο διαφορετικούς πυρήνες. Ίσως η διαφορά να είναι σχετική με την κατηγορία που ανήκουν (AMD Athlon 64 - 64FX). Αν θυμάται κανείς λίγη ιστορία ας μας πει.

Μεγάλο μπέρδεμα

Πάμε σε ένα μαγαζί και ζητάμε ένα

Athlon 64 3500+

Μας δίνουν

Newcastle

Winchester

Venice

ή San Diego;

Όλοι δουλεύουν στα 2200GHz.

και εγω εχω μπερδευτει παιδια... δηδαδη τωρα στο ον λινε μαζαζια δεν εχει venice η san diego.και αν εχει πολυ λιγα κομματια. ποτε θα ερθουν νεα κομματια?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.