Jump to content

The A64 E3 step "Venice Core" thread

SlotKiller

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,ευχομαι να ειστε ολοι καλα μια ερωτηση:OT: μεχρι τη ταση να δωσω στον επεξεργαστη για τον ανεβασω απο 2,6 στα 2,8 μνημη λεω να μην πειραξω καθολου

ευχαριστω

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Αυτή την ερώτηση γιατί δεν την κάνεις στο OverClocking

Πολύ πιθανό είναι να μην χρειαστέι να ανεβάσεις την τάση....αλλά who knows...

Τι stepping έχεις?

Απλά ανέβασε τον πολλαπλασιαστή σε 14...οπότε 14*200=2800

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Τι stepping έχεις?

οκ σε ευχαριστω:flower:

2900 kai 3G stable??Οχι ρε γμτ!!Πανω που βρηκα 29αρα ΤV!!!Aσχετο και ψιλο -off topic αλλα συγκριτικα με εναν Ρ4 3G@4.3 (εστω οτι εφτασε με 1:1) τι λεει?π ποσο μπορει να εχει και που χανει ο Ρ4??

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [12-05-2005 15:02]

Τι stepping έχεις?

Ε , forgive me for my ignorance αλλα οι venice εχουν ξεκλειφωτο πολ/στη??:whistling :whistling

Αρχική απάντηση από Chosen

Θα μου επιτρέψετε να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου, μέχρι να δω το όριο του unbuffered στα όρια του συστήματος (πάγος κλπ).

Περιμένω έναν IMC γιατρεμένο από τις παιδικές ασθένειες, όχι απλά ένα "ταβάνι" 200Mb υψηλότερο...

Για την ώρα δείχνει καλά, δέχεται κανονικά τα timings εκεί που ο winchester μπορεί να έβγαζε memtest αλλά ..ανεξήγητα κολλούσε.

post-35-1416071917,5469_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 01:51]

Ναι venice 3200

ADA3200DAA4BP

LBBLE 0515GPBW

ειχα την εντυπωση οτι ειναι 0.09νμ? και οχι 0.13... το memtest διχνει λαθος?

Ευχαριστω.

Πιθανοτατα ειναι λαθος λογω BIOS. Αν θυμαμαι καλα χθες που το δοκιμασαμε στην μητρικη μου ειχα ακομα παλιο BIOS(3.10).

Δεν ξερω βεβαια και τι ακριβως δειχνει στον Chroma με την δικη του μητρικη και το νεο BIOS.

στον san diego δεν δείχνει τίποτα, απλα ΑΜD Athlon64 και την συχνότητα. Το unbuffered απαράδεκτο αν και η CPU είναι στα 2800+ και οι BH5 τσίτα. Μάλλον παίζει κάποιο bug μιας και άλλοι έχουν διαμαρτυρηθεί για χαμηλό score στο memtest με san diego. To μόνο που δικαιολογεί κάπως ειναι οτι έχω 2 56αρια dimms, bank interleaved disabled

Tα timings στο bios ειναι 2 - 2 - 5 - 2 - 7 - 12 - 2 - 2 - 1 - 2 - 3120 - 01 - disabled - decrease skew-0-level 8-level 3- 8 max asynch - fast - 5.5 - 16 - disable - 16x - 7x - disable

post-410-1416071917,7116_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από NoDsl

Απο e-shop είναι αυτός?

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, οχι δεν είναι. ’λλη μια φορά να ευχαριστήσω το Θάνο aka XTCgr που έκανε την υπερβαση και τους έφερε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.