Jump to content

The A64 E3 step "Venice Core" thread

SlotKiller

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Έχω δει και stepping όλα υποσχόμενα ίδιας βδομάδας να μη πηγαίνουν, μια περίοδο ειδικά με το 754 είχα την ευχέρεια να δοκιμάσω αρκετά κομμάτια. Aπό ό,τι έχει περάσει από τα χέρια μου και σε 939 (3 winnie και 1 venice) και μηχανάκια φίλων βλέπω πως ούτε τώρα παίζει ρόλο το batch.

Πάντως μας έχει κάνει αχταρμά η AMD... μας έβαλε τον cpu να κάνει μπάμ στην συσκευασία μπροστά μπροστά και να τα έχει πετάξει όλα έξω... και αποπ την άλλη έχει καταργήσει το batch.....

Μήπως πρέπει να αποκτίσουμε κανά κονέ μέσα στη amd?

P.S : Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιές εβδομάδες έχουν αναφερθεί ώς best στους venice? Επίσης έχω βρεί έναν CAA2C... αυτόν ή Venice? ιδού η απορεία....

Αρχική απάντηση από NoDsl

Πάντως μας έχει κάνει αχταρμά η AMD... μας έβαλε τον cpu να κάνει μπάμ στην συσκευασία μπροστά μπροστά και να τα έχει πετάξει όλα έξω... και αποπ την άλλη έχει καταργήσει το batch.....

Μήπως πρέπει να αποκτίσουμε κανά κονέ μέσα στη amd?

P.S : Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιές εβδομάδες έχουν αναφερθεί ώς best στους venice? Επίσης έχω βρεί έναν CAA2C... αυτόν ή Venice? ιδού η απορεία....

θα πηγαινα σε Venice. σχεδον το ιδιο scale σε MHz με Caa2c και εχεις καβατζα SSE3 και τον νεο controller

Αρχική απάντηση από esdee

θα πηγαινα σε Venice. σχεδον το ιδιο scale σε MHz με Caa2c και εχεις καβατζα SSE3 και τον νεο controller

και clock per clock καλυτεροι :p

Μιχαλη περιμενουμε αποτελεσματα!!

αν μπορεις και με αερα ακομα καλυτερα! :p

Τουλαχιστο στους CAA2C που ηταν ενα συγκεκρημενο steping τα πραγματα ηταν στανταρ.

Οσο νεοτερη βδομαδα απο την 4η τοσο το καλυτερο.Η 4 καλη, η 5 καλυτερη και ου το καθεξης. Τωρα με τους Venice ειναι λαχειο. Στο Xtremesystems ολοι λενε για την 17η βδομαδα πως πεταει αλλα και παλι λαχειο ειναι.

Φυσικα ποτε κ καμια αναβαθημηση δε παει ρολοι....κοινως....φορματ...

Με πηρε 6 χθες,κοιμιθηκα στη καρεκλα κ τελικα τα παρατησα πανω που περασα win και κατεβαζα updates.

Αυτη τη στιγμη τρεχω prime @2.5 κ ολα default,λεω να ανεβαζω 50mhz καθε ωρα.

Με αερα δε θα μαθετε ποτε ποσο πηγε,τον εβαλα με τη μια στο νεο μπλοκ του Μιχαλη :D

Stay tuned ;)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν φαίνεται για καλό κομμάτι....

Το Batch του είναι ΠΟΛΥ μεγάλο.... "1253"

Για να δούμε όμως...για 0519 δεν έχω δεί τίποτα.....αν και ΟΛΟΙ οι 3500+ πάνε πάνω από 2700

Εδω 2600 πήγε ο φουκαρίδης ο 3000+ με μαμα ψύκτρα ο 3500+ θα περάσει το τριχίλιαρο μάλλον

Αρχική απάντηση από chroma

Με τι δοκιμάζεις σταθερότητα man; Τις μνήμες πως τις βάζεις; Μπορεί να το κόβει κάτι από εκεί.

Στην αρχη Prime,αλλα μετα παρατιρησα κατι ανωμαλιες...

Σε 3 run στη σειρα ειχα error στα 4 λεπτα στα 40 λεπτα και την τριτη στα 17.....

Οποτε το γυρισα στο SM Long και Pi 32M,τι προτινεις?

Οι μνημες ειναι -d5....οποτε θα με βγαλουν το λαδι μεχρι να παιξουν σωστα.Για την ωρα διαιρετης.

Eπισης τα mosfet ζεματαν μετο otes κλειστο,80+ οι βαθμοι κ απλα δεν ακουμπιοταν....

Αρχική απάντηση από Samael

Στην αρχη Prime,αλλα μετα παρατιρησα κατι ανωμαλιες...

Σε 3 run στη σειρα ειχα error στα 4 λεπτα στα 40 λεπτα και την τριτη στα 17.....

Οποτε το γυρισα στο SM Long και Pi 32M,τι προτινεις?

Οι μνημες ειναι -d5....οποτε θα με βγαλουν το λαδι μεχρι να παιξουν σωστα.Για την ωρα διαιρετης.

Eπισης τα mosfet ζεματαν μετο otes κλειστο,80+ οι βαθμοι κ απλα δεν ακουμπιοταν....

Οτες, τι οτες? Τι μητρικη εχεις ΡΑ?

Τα ίδια και εδώ, επειδή το prime χτυπάει και δε βγάζω άκρη από τι συνήθως χρησιμοποιώ s&m long και 32Μ. Με το s&m ο venice δείχνει να χτυπάει πρώτα στις cache και το 32Μ φαίνεται πολύ ευαίσθητο στις μνήμες, τουλάχιστον 1-2MHz παρακάτω από εκεί που το memtest είναι error free με τις μέρες. Υπάρχει μια περίπτωση να χτυπάνε οι cache στο s&m λόγω μνημών αν είναι οριακά και νομίζεις οτι είναι cpu, συνήθως το πολύ σφικτό max async φταίει.

Αρχική απάντηση από chroma

Τα ίδια και εδώ, επειδή το prime χτυπάει και δε βγάζω άκρη από τι συνήθως χρησιμοποιώ s&m long και 32Μ. Με το s&m ο venice δείχνει να χτυπάει πρώτα στις cache και το 32Μ φαίνεται πολύ ευαίσθητο στις μνήμες, τουλάχιστον 1-2MHz παρακάτω από εκεί που το memtest είναι error free με τις μέρες. Υπάρχει μια περίπτωση να χτυπάνε οι cache στο s&m λόγω μνημών αν είναι οριακά και νομίζεις οτι είναι cpu, συνήθως το πολύ σφικτό max async φταίει.

Oποτε ειναι γενικοτερο το προβλημα με το prime...

Συνεχιζω ως εχει :)

Αρχική απάντηση από jax7480

Οτες, τι οτες? Τι μητρικη εχεις ΡΑ?

:hehe:

Tip:

post-119-1416071990,8299_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.