nassosxlvbros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2012 Προσπαθεί απεγνωσμένα ένας φίλος να κάνει φορμάτ στο πισί του,με Win XP Gr...o δίσκος δεν μπορεί να γραφτεί...του έδωσα ένα cd των XP αλλά δεν συνεχίζει γιατί είναι παλιότερη έκδοση...τι να κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 20, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Δε θυμάαι να έχω πετύχει τέτοιο μήνυμα. Να μας πει συγκεκριμένα τι του λέει το μηχάνημα.Επίσης, μήπως έχει sata δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 20, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Βασικά δεν ξέρω αν είναι sata,αλλά το μηχάνημα δεν είναι τόσο αρχαίο σα το δικό μου (διετίας να είναι; ) απλά φτάνοντας στο 3 στάδιο φορμάτ του λεεί μύνημα πως δε μπορεί να συνεχίσει γιατί κάποια στοιχεία χρησιμοποιούνται σε άλλο πρόγραμμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Απρίλιος 20, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Βασικά δεν ξέρω αν είναι sata,αλλά το μηχάνημα δεν είναι τόσο αρχαίο σα το δικό μου (διετίας να είναι; ) απλά φτάνοντας στο 3 στάδιο φορμάτ του λεεί μύνημα πως δε μπορεί να συνεχίσει γιατί κάποια στοιχεία χρησιμοποιούνται σε άλλο πρόγραμμμα...μα οταν κάνεις format διαγραφει τα πάντα. πως βλέπει αλλα αρχεία που χρησιμοποιούνται???...στο πρώτο στάδιο πατάει να φορμάρει το δίσκο?αν ναι τοτε δεν υπαρχει τιποτα μεσα η κατι δεν κανει καλά ο φίλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alxandros Απρίλιος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2012 Χαζη ερώτηση αλλά μήπως προσπαθεί να κάνει φορματ ενώ τα Windows λειτουργούν; Να φορτώνει δηλαδή πρώτα τα Windows και μετά να βάζει το CD της εγκατάστασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.