nassosxlvbros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 Χαιρετώ τη παρέα!Εδώ και καιρό έχω αυτό το πρόβλημα στον Η/Υ που δεν ξέρω πως να το διορθώσω...Συνέχεια "τιγκάρει"ο δίσκος C και κάνω εκκαθαρίσεις αλλά μάταια...τη μια έχει μόνο 180ΜΒ την άλλη 200 και το πρωί ...980!!!Είναι ολίγον παλιό το μηχάνημα αλλά οκ δουλεύει...Έχω κάνει τα εξής:-σβήσιμο των TEMP-CCleaner κάθε τρεις και λόγο...-διαγράφω temp internet files-cookies κλπ ασταμάτητα...τι άλλο να κάνω; :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Τί λειτουργικό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Τί λειτουργικό έχεις;Εχμ,ναι...το ξέχασα...Windows XP pro EN + Service pack 2PC: AMD Athlon 1700 XP+Σκληρός 40GBGigabyte 7VTXERAM 3X 256 DDRnVIDIA 64bitNαι το ξέρω το σύστημα είναι αρχαίο,αλλά με εξυπηρετεί ακόμα,και πιστεύω για σερφάρισμα και καμιά εκτύπωση στο σπίτι δε χρειάζομα 10πύρηνο!:081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Λοιπόν... 1. Απενεργοποιείς το system restore2. Βάζεις όριο 100ΜΒ cache σε όλους τους browsers που χρησιμοποιείς.3. Κάνεις ένα disk cleanup (ξε-τσεκάρεις το compress old files) και στην δεύτερη καρτέλα (περισσότερες επιλογές), πατάς το εκκαθάριση κάτω-κάτω.4. Απενεργοποιείς Hibernation (powercfg -h off) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 12, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 1000 ευχαριστώ!Γιατί όμως να ξεκλικάρω το compress old files ; θα σβήσει κάτι χρήσιμο;nassosxlvbros added 1 Minutes and 54 Seconds later.....και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 20, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Όλα οκ με το μηχάνημα,"συνήλθε" και έχει 980ΜΒ μνήμη σταθερά... Εκείνο το παράξενο που κάνει μερικές φορές είναι πως κάνει restart :089: και όταν είμαι στη μέση κειμένου πάει περίπατο...Nάναι τροφοδοτικό; Να χτυπάει η κάρτα γραφικών;Να θέλει κι άλλη μνήμη;- RAM 3χ 256 έχω...γενικά αυτό το πισι έχει ένα θέμα με τα τροφοδοτικά του (κάθε 2-2,5 χρόνια θέλει ένα...)εκτός και αν τα τροφοδτικά είναι τόσο χάλια...:100: Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Απρίλιος 20, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Όλα οκ με το μηχάνημα,"συνήλθε" και έχει 980ΜΒ μνήμη σταθερά...Εκείνο το παράξενο που κάνει μερικές φορές είναι πως κάνει restart :089: και όταν είμαι στη μέση κειμένου πάει περίπατο...Nάναι τροφοδοτικό; Να χτυπάει η κάρτα γραφικών;Να θέλει κι άλλη μνήμη;- RAM 3χ 256 έχω...γενικά αυτό το πισι έχει ένα θέμα με τα τροφοδοτικά του (κάθε 2-2,5 χρόνια θέλει ένα...)εκτός και αν τα τροφοδτικά είναι τόσο χάλια...:100: εισαι σιγουρος οτι ειναι τροφοδοτικό?μπας και στο κάνει απο unstable?το εχεις τσεκάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 21, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 εισαι σιγουρος οτι ειναι τροφοδοτικό?μπας και στο κάνει απο unstable?το εχεις τσεκάρει?unstable? και πως το τσεκάρω αυτό; πάντως περνάνε και 24άωρα χωρίς να κάνει κίχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Απρίλιος 21, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2012 memtest ,τρεξε κανα benchmark να δεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassosxlvbros Απρίλιος 22, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Σήμερα είναι ανοιχτός από το πρωί στις 9:00...δεν έχει κάνει κιχ.... τι να πω.....είναι με τα φεγγάρια του....:036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.