mados Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 Προσπαθω να μεταφερω ενα αρχειο απο 4,36 GB (.mkv-movie) απο το λαπτοπ σε ενα usb δισκο για να το δω στο media player.Οταν παω να κανω την μεταφορα παρολο που τα usb flash disks εχουν μεγαλη χωρητικοτητα (16 περιπου GB κενο), δεν την κανει την μεταφορα βγαζοντας μηνυμα πως το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου και πως θα πρεπει να σβησω καποια αρχεια να κανω χωρο και μετα να ξαναπροσπαθησω, ενω εχω μεσα περιπου 16GB ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ!!!!! Τι μπορει να συμβαινει και πως μπορει να λυθει?Υποψιν οτι χρησιμοποιω windows 7 και το usb μου ειναι της μορφης USB20FDΕυχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάρτιος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Προσπαθω να μεταφερω ενα αρχειο απο 4,36 GB (.mkv-movie) απο το λαπτοπ σε ενα usb δισκο για να το δω στο media player.Οταν παω να κανω την μεταφορα παρολο που τα usb flash disks εχουν μεγαλη χωρητικοτητα (16 περιπου GB κενο), δεν την κανει την μεταφορα βγαζοντας μηνυμα πως το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου και πως θα πρεπει να σβησω καποια αρχεια να κανω χωρο και μετα να ξαναπροσπαθησω, ενω εχω μεσα περιπου 16GB ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ!!!!! Τι μπορει να συμβαινει και πως μπορει να λυθει?Υποψιν οτι χρησιμοποιω windows 7 και το usb μου ειναι της μορφης USB20FDΕυχαριστω εκ των προτερων.Δεν γνωρίζω να σου πω για ποιον λόγο συμβαίνει αλλά όταν μου έτυχε εμένα χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα που κάνει split το αρχείο και όταν το μεταφέρεις γίνεται join με το ίδιο πρόγραμμα.πχ hj-split search it είναι free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Μήπως το φλασάκι σου είναι φορμαρισμένο σε FAT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mados Μάρτιος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Μήπως το φλασάκι σου είναι φορμαρισμένο σε FAT?Nαι ακριβως σε FAT32 και δεν πρεπει να το αλλαξω σε NTFS, καθως ο media player που χρησιμοποιω αναγνωριζει μονο FAT32... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Ναι αλλά το FAT έχει όριο τα 4γίγα ανά αρχείο φίλε!Πόσο χαζός πρέπει να είναι ο player που ενώ μπορεί να παίξει mkv δεν έχει συνυπολογίσει ότι ακόμη και τα απλά HD είναι πάνω από 4 γίγα? Τα fullHD άστο καλύτερα!!!Για πες ποιον έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mados Μάρτιος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Ναι αλλά το FAT έχει όριο τα 4γίγα ανά αρχείο φίλε!Πόσο χαζός πρέπει να είναι ο player που ενώ μπορεί να παίξει mkv δεν έχει συνυπολογίσει ότι ακόμη και τα απλά HD είναι πάνω από 4 γίγα? Τα fullHD άστο καλύτερα!!!Για πες ποιον έχειςOi players που χρησιμοποιω κατα κορον ειναι το ps3 και dvd player τα οποια δυστυχως διαβαζουν μονο FΑΤ32 usb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Χμμμ, άρα δε θα έπρεπε να λένε ότι υποστηρίζουν mkv.Λύσεις υπάρχουν βέβαια, όπως το να κόψεις την ταινία σε 2 κομμάτια ή να την συμπιέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.