Jump to content

Προβλημα μεταφορας μεγαλου αρχειου σε usb

mados

Recommended Posts

Προσπαθω να μεταφερω ενα αρχειο απο 4,36 GB (.mkv-movie) απο το λαπτοπ σε ενα usb δισκο για να το δω στο media player.

Οταν παω να κανω την μεταφορα παρολο που τα usb flash disks εχουν μεγαλη χωρητικοτητα (16 περιπου GB κενο), δεν την κανει την μεταφορα βγαζοντας μηνυμα πως το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου και πως θα πρεπει να σβησω καποια αρχεια να κανω χωρο και μετα να ξαναπροσπαθησω, ενω εχω μεσα περιπου 16GB ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ!!!!!

Τι μπορει να συμβαινει και πως μπορει να λυθει?

Υποψιν οτι χρησιμοποιω windows 7 και το usb μου ειναι της μορφης USB20FD

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Προσπαθω να μεταφερω ενα αρχειο απο 4,36 GB (.mkv-movie) απο το λαπτοπ σε ενα usb δισκο για να το δω στο media player.

Οταν παω να κανω την μεταφορα παρολο που τα usb flash disks εχουν μεγαλη χωρητικοτητα (16 περιπου GB κενο), δεν την κανει την μεταφορα βγαζοντας μηνυμα πως το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου και πως θα πρεπει να σβησω καποια αρχεια να κανω χωρο και μετα να ξαναπροσπαθησω, ενω εχω μεσα περιπου 16GB ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΝΗΜΗ!!!!!

Τι μπορει να συμβαινει και πως μπορει να λυθει?

Υποψιν οτι χρησιμοποιω windows 7 και το usb μου ειναι της μορφης USB20FD

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν γνωρίζω να σου πω για ποιον λόγο συμβαίνει αλλά όταν μου έτυχε εμένα χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα που κάνει split το αρχείο και όταν το μεταφέρεις γίνεται join με το ίδιο πρόγραμμα.

πχ hj-split search it είναι free.

Ναι αλλά το FAT έχει όριο τα 4γίγα ανά αρχείο φίλε!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι ο player που ενώ μπορεί να παίξει mkv δεν έχει συνυπολογίσει ότι ακόμη και τα απλά HD είναι πάνω από 4 γίγα? Τα fullHD άστο καλύτερα!!!

Για πες ποιον έχεις

Ναι αλλά το FAT έχει όριο τα 4γίγα ανά αρχείο φίλε!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι ο player που ενώ μπορεί να παίξει mkv δεν έχει συνυπολογίσει ότι ακόμη και τα απλά HD είναι πάνω από 4 γίγα? Τα fullHD άστο καλύτερα!!!

Για πες ποιον έχεις

Oi players που χρησιμοποιω κατα κορον ειναι το ps3 και dvd player τα οποια δυστυχως διαβαζουν μονο FΑΤ32 usb...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.