tengai341442169187 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2012 kalhspera θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω σκεφτομαι ν αλλαξω τον σκληρο δισκο του λαπτοπ μου ,τι ειναι προτιμοτερο και πιο σωστο,και πιο ευκολο, να κανω φορματ ή να κανω καποιο ειδωλο με καποιο προγραμμα ;;για φορματ δεν εχω προβλημα του εχω ξανακανει 4-5 φορες ,ειδωλο δεν εχω ξαναασχοληθει απλα το σκεφτομαι για να γλυτωσω αν γινεται το στησιμο απο την αρχη. δηλαδη σκεφτομαι αν γινεται να περασω το ειδωλο στον καινουριο σκληρο και μετα να τον βαλω στο laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Και τα δύο γίνονται. Για το είδωλο, αν δεν έχεις κάποια εξωτερική θήκη USB για να βάλεις το έναν από τους δύο δίσκους, μπορείς να το κάνεις βάζοντάς τους έναν έναν σε ένα κανονικό PC (εφόσον μιλάμε για δίσκους SATA) και πρώτα φτιάχνεις το image και μετά το κάνεις restore στον άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tengai341442169187 Μάρτιος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 ok ευχαριστω μαλλον θα δοκιμασω το ειδωλο ,υπαρχει προτεινομενο προγραμμα; σκεφτομαι το acronis Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Acronis True Image ... για εμένα είναι εγγύηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkhs1234 Μάρτιος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 και αν ο σκληρος ειναι διαλυμενος απο πτωση του λαπτοπ οπως σε μενα και δεν δουλευει το clone τι κανεις?? τα cd που εφτιαξα οταν πρωτοανοιξα το λαπτοπ δεν δουλευουν και δεν εχω κανενα dvd για να γραψω windows (βαριεμε να τρεχω να αγοραζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Τα windows μπορείς να τα περάσεις και από USB stick. Windows 7 USB/DVD Download Tool - CNET Download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkhs1234 Μάρτιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Τα windows μπορείς να τα περάσεις και από USB stick. Windows 7 USB/DVD Download Tool - CNET Download.comthx αλλα βρηκα ενα dvd vista (μακρια απο εμας.... ουτε ασυρματα δυκτια δεν εβλεπε μολις εκανα εγκατασταση χαχααχαχαχαχ) τα περασα κ εκανα update σε 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.