_gladiator_ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2012 Στο laptop μου έχω σε ένα partition εγκατεστημένα τα windows 7.Θέλω να δημιουργήσω ένα 2ο partition στο σκληρό για να εγκαταστήσω linux ubuntu. Δηλαδή να κρατήσω στο 1ο partition τα Windows 7 όπως είναι και να δημιουργήσω ένα 2ο με το ubuntu.Η απορία μου είναι η εξής: Μπορεί να δημιουργηθεί το 2ο partition χωρίς να επηρεαστεί το 1o με τα windows 7 και να μην διαγραφεί τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2012 υπαρχουν προγραμματακια που υποσχονται οτι το κανουν, αλλα παντα μπορει να παει κατι στραβα.καλυτερα κρατα ενα image πρινκαι ακομα καλυτερα, κρατα το image, σβησε το δισκο και κανε τα partition μονος σου, ξαναπερασε το image στο ενα partition και κανε μετα οτι θες.εγω στα λαπτοπ κανω και ενα επιπλεον partition (2ο ή 3ο) στο τελος για ολα τα data. εχω 1 ή 2 μικρα στην αρχη για το ή τα λειτουργικα, και στο τελευταιο το πιο μεγαλο για ολα τα data Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2012 Με τις επιφυλάξεις του sackattack acronis disk director, και ένα άλλο που λέγεται partition manager (παλαιότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.