Jump to content

Καινούργια Ψηφιακή μηχανή

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω μιά καινούργια επειδή η προηγούμενη μας αφησε εδώ και λίγο καιρό και δε ξέρω ποια να πάρω μιας και δε θέλω να δώσω πολλά χρήματα

Ποιά προτείνεται περίπου στα 100-150??

BenQ με κλειστά μάτια και αν θελεις οικονομια την DC E30 6 Mega-pixels στα 110

ψαξε στον skroutz.gr

Αρχική απάντηση από aiolos

BenQ με κλειστά μάτια και αν θελεις οικονομια την DC E30 6 Mega-pixels στα 110

ψαξε στον skroutz.gr

ο οποίος κόβω το κεφάλι μου ότι θα μας βγάλει την acorn.......:hmm:

καλά βρε aiolos δεν παίζεσαι....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:51]

ο οποίος κόβω το κεφάλι μου ότι θα μας βγάλει την acorn.......:hmm:

καλά βρε aiolos δεν παίζεσαι....

καλα δεν του είπα ??

εχεις δει τα χαρακτηριστικά της ? ειναι super για αυτα τα λεφτα

(οσο για την e-acorn ειναι μακράν φιλε! δηλωνω fun)

καλα δεν του είπα ??

εχεις δει τα χαρακτηριστικά της ? ειναι super για αυτα τα λεφτα

προφανώς δεν αναφέρομαι στην μηχανή....

(οσο για την e-acorn ειναι μακράν φιλε! δηλωνω fun)

αν είναι μόνο αυτό, πάω πάσο.....(απλώς στο 100% των ποστ σου υπάρχει αναφορά σε αυτή -στην ουσία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ποστάρεις μόνο για να δώσεις link σε αυτήν όταν κάποιος ψάχνει κάτι)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:04]

προφανώς δεν αναφέρομαι στην μηχανή....

αν είναι μόνο αυτό, πάω πάσο.....(απλώς στο 100% ποστάρισμά υπάρχει αναφορά σε αυτή γεγονός το οποίο δεν δείχνει και πολύ ωραίο.....)

ο καθενας μας εχει ενα σημειο αναφορας, που ψαχνεται για διαθεσημοτητα και καλες τιμες.. εγω εχω αυτους .. εχεις δει ποσοι ποσταρουν διαφορα μαγαζια; δεν το θεωρω αντιδεοντολογικο.. ο φιλος εδω ψαχνει μια φθηνη και αξιοπιστη λυση.. του προτεινα αυτο που πιστευω καλυτερο και σαν προιον και σαν σημειο εξυπηρετησης-πωλησης

ο καθενας μας εχει ενα σημειο αναφορας, που ψαχνεται για διαθεσημοτητα και καλες τιμες.. εγω εχω αυτους .. εχεις δει ποσοι ποσταρουν διαφορα μαγαζια; δεν το θεωρω αντιδεοντολογικο.. ο φιλος εδω ψαχνει μια φθηνη και αξιοπιστη λυση.. του προτεινα αυτο που πιστευω καλυτερο και σαν προιον και σαν σημειο εξυπηρετησης-πωλησης

αν όμως εργάζεσαι σε αυτό το μαγαζί και δεν το συμπαθείς απλώς, καλό είναι να μας το πεις από τώρα,

ειδάλλως σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο και το παίζεις fun θα φας ΤΟ κράξιμο, τουλάχιστον από εμένα (αντίστοιχη περίπτωση με τον μούφα διάλογο του multirama).

όσον αφορά το τεχνικό του θέματος, πιο πολύ μετράει σε μια ψηφιακή ο φακός παρά τα megapixel του αισθητήρα, δηλαδή σε μια μηχανή των 100-150ευρώ καλύτερα 4mp και καλύτερα οπτικά (π.χ. canon).

δεν διαφωνώ, η μόνη μου ένσταση είναι ότι postάρεις αποκλειστικά και μόνο για να δώσεις link στην συγκεκριμένη εταιρία, γεγονός το οποίο, αν μη τι άλλο, δεν δείχνει όμορφο.....

anyway, ας το κλείσουμε εδώ (το μέλλον θα δείξει άλλωστε)

πάντα φιλικά

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:14]

δεν διαφωνώ, η μόνη μου ένσταση είναι ότι postάρεις αποκλειστικά και μόνο για να δώσεις link στην συγκεκριμένη εταιρία, γεγονός το οποίο, αν μη τι άλλο, δεν δείχνει όμορφο.....

anyway, ας το κλείσουμε εδώ (το μέλλον θα δείξει άλλωστε)

πάντα φιλικά

και εγω παντα φιλικα...

και ΟΧΙ παιδια ουτε εργαζομαι για κανενα μαγαζι, ουτε μιζες παιρνω ουτε τα συμφεροντα κανενος παω να εξυπηρετησω.. την ταπεινη μου αποψη καταθετω.

Αν ομως ενοχλει.. να το σεβαστω.

και εγω παντα φιλικα...

και ΟΧΙ παιδια ουτε εργαζομαι για κανενα μαγαζι, ουτε μιζες παιρνω ουτε τα συμφεροντα κανενος παω να εξυπηρετησω.. την ταπεινη μου αποψη καταθετω.

Αν ομως ενοχλει.. να το σεβαστω.

και καλα θα κανεις ,γιατι σε πειρανε χαμπαρι.....

θα ελεγα αν βρεις kodak 6340 με φακο zoom 4x variogon Krauznach

Ενδιαφερμαι και εγω σε ιδιο κοστος και δωρο...αλλα 6340 δε μπορω να βρω

Η 7330 δε ξερω αν λεει (εχει φακο retinar της ιδιας της Kodak)

Αρχική απάντηση από sotiris

όσον αφορά το τεχνικό του θέματος, πιο πολύ μετράει σε μια ψηφιακή ο φακός παρά τα megapixel του αισθητήρα, δηλαδή σε μια μηχανή των 100-150ευρώ καλύτερα 4mp και καλύτερα οπτικά (π.χ. canon).

συμμερίζομαι κι εγώ αυτή την άποψη , καλύτερα ψάξε κάποια canon nikon σε λιγότερα χρήματα παρά κάποια non-name με καλά χαρακτηριστικά

π.χ. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1090&Nav_Section_Id=1090&Catalog_Id=15&Product_Id=204984&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.