SSSS4 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! παιδια εχω ενα προβλημα και ειμαι λιγο ως πολυ σκαστος γι αυτο! εχω ενα media player το παρακατω οπως θα δειτε και εχω τους σκληρους μου δισκους 500gb + 1tb αντοιστοιχα και απο εκει λοιπον βλεπω τις ταινειουλες μου!! ολα καλα μεχρι εδω!! το προβλημα ειναι οτι αγορασα ενα σκληρο δισκο iomega 3tb τον παρακατω οπως θα δειτε .. που λειτουργει με ρευμα ειναι σε μορφη NTFS και η καταληξη.... να μην το διαβαζει το media player!!!! το δοκιμασα σε ενος φιλου to media player που αυτος εχει τo Media Player MMBOXG της Crystal audio και εκει το διαβαζει και παιζει κανονικα!! και εγω τιποτα!! να μην ξεχασω να πω οτι συνδεετε με usb 3 αλλα και usb 2 ..δοκιμασα και τα δυο στον player αλλα και παλι τιποτα!! καμια ιδεα κανεις?? τι να φταει η αμα γνωριζει κατι παραπανω γι αυτα τα θεματα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Φεβρουάριος 17, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Στον υπολογιστή δηλαδή δουλεύει κανονικά έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS4 Φεβρουάριος 17, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 ναι στον υπολογιστη δουλευει κανονικοτατα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Φεβρουάριος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Δοκίμασε να του κάνεις Format σε FAT 32.Υπόψιν ότι θα έχεις περιορισμό 2 Gb στο μέγεθος των αρχείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS4 Φεβρουάριος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 η αληθεια ειναι οτι καποιες ταινιες ξεπερνουν τα 2gb και θα εχω προβλημα εκει με αυτες τις ταινιες που ειναι mkv. αλλα και παλι ομως λεω αφου δεν παιζει τωρα που ειναι NTFS θα παιξει κανοντας τον FAT 32 ?? δεν ξερω τι να πω ρε παιδια αμα δεν υπαρξει λυση στην τελικη μπορει να τον δωσω για πουλημα..τι αλλο να κανω.. αν τον διαβαζε θα ηταν η καλυτερη μου.. περασμενα ολα εκει και θα ηταν ολα μια χαρα..αλλα τωρα... προσπαθησε και ενας φιλος να τον κανει partision αλλα δεν τον αφηνε με 2 προγραμματα κιολας γιατι ελεγα μηπως τον χωριζα σε 3 μερη και ετσι μηπως τον διαβαζε...αλλα δεν τα καταφεραμε να το κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolamia Φεβρουάριος 18, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!παιδια εχω ενα προβλημα και ειμαι λιγο ως πολυ σκαστος γι αυτο! εχω ενα media player το παρακατω οπως θα δειτε και εχω τους σκληρους μου δισκους 500gb + 1tb αντοιστοιχα και απο εκει λοιπον βλεπω τις ταινειουλες μου!! ολα καλα μεχρι εδω!! το προβλημα ειναι οτι αγορασα ενα σκληρο δισκο iomega 3tb τον παρακατω οπως θα δειτε .. που λειτουργει με ρευμα ειναι σε μορφη NTFS και η καταληξη.... να μην το διαβαζει το media player!!!! το δοκιμασα σε ενος φιλου to media player που αυτος εχει τo Media Player MMBOXG της Crystal audio και εκει το διαβαζει και παιζει κανονικα!! και εγω τιποτα!! να μην ξεχασω να πω οτι συνδεετε με usb 3 αλλα και usb 2 ..δοκιμασα και τα δυο στον player αλλα και παλι τιποτα!! καμια ιδεα κανεις?? τι να φταει η αμα γνωριζει κατι παραπανω γι αυτα τα θεματα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! μηπως ο player δεν υποστιρηζει 2tb?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Φεβρουάριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 Fat32 δεν έχει αξία. Το media player δεν το θες για να βλέπεις αρχεία μέχρι 4 γίγα αλλά ματρόσκες των 4,5 και 10 γίγα!Ποια έκδοση του wd player έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 19, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Το συγκεκριμένο media player διαβάζει NTFS. Ακόμα και το Gen.1. Δες τί έκδοση firmware έχεις στον player σου. Μπορεί όπως είπαν και τα παιδιά να είναι το 3TB το πρόβλημά σου και όχι το NTFS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS4 Φεβρουάριος 19, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 φιλε μου τεο ειλικρινα αν γνωριζα οτι δεν αναγνωριζει σκληρο δισκο 3τ δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να τον παρω...αλλα οπως ανεφερα και πιο πανω το media player του φιλου το διαβαζει κανονικοτατα!που βεβαια ειναι αλλη εταιρια(μαρκα)τωρα οσο για την εκδοση ειναι η εξης :WD TV HD Media Player (Gen 2)και εχω Firmware :Current Firmware - 1.01.77 (12/2009) αυτα παιδια..τωρα η δεν το αναγνωριζει και δεν μπορω δυστυχως να κανω κατι γι'άυτο η που μπορει να υπαρχει καποια λυση! σας ευχαριστω παντος ολους για το χρονο σας που εχετε ασχοληθει με το θεμα μου!! RESPECT!!! :smilejap::smilejap::023::023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 19, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 Στο φόρουμ της WD το γράφουν ξεκάθαρα ότι οι Gen1 και Gen2 players ... ΔΕΝ υποστηρίζουν δίσκους μεγαλύτερους των 2ΤΒ και ούτε πρόκειται να υπάρξει μελλοντική υποστήριξη.http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=27322Αναβάθμιση firmware για το συγκεκριμένο πρόβλημα έγινε μόνο για τους WD live,live plus και live hub.http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5875 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSSS4 Φεβρουάριος 20, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 φιλε τασο σε ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες αυτες πληροφοριες!!! ειδα τελικα οτι δεν το υποστηριζει η γενια μου το συγκεκριμενο δισκο.αυτο καταλαβα! το μονο που δεν καταλαβα καλα απο τους ξενογλωσσους φιλους μας ειναι αν τελικα καταφερνα να το κανω παρτισιον (τον χωριζα σε 3 μερη απο 1τ το καθενα)αν καταφερνε να τον διαβασει και να δουλεψει.να μου πεις εδω που φτασαμε τι εχω να χασω.. λεω να το δοκιμασω και οτι θελει ας γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 20, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2012 Δέν έχεις να χάσεις κάτι.Κάνε την προσπάθεια σου , πειραματίσου , και ότι βγεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.