Jump to content

Ηχομονωτικα υλικα - Ricofon VS ΦΕΛΛΟΣ

Barbarian

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι προτείνεται?

Ο φελλός δεν έχει το πρόβλημα να μαζεύει σκόνη αλλα και ότι δημιουργεί λιγότερο πρόβλημα με την θερμοκρασία του case σε σχέση με το Ricofon + οτι ειναι πιο λεπτος.

Sorry για το ψιλο offtopic αλλά μιας που το 'φερε η κουβέντα για τα ηχομονοτικά έχω μια απορία... Πόσο περίπου πάει το τετραγωνικό το ricoffon; Βασικά ρωτάω για τετραγωνικό επειδή το θέλω για να μονώσω ένα χώρο να τον κάνω studio.

νομιζω το ειχα παρει 3 ευρω απο ενα μαγαζι κοντα στην πλατεια αττικης...

αλλα αυτο που πηρα ηταν λεπτο και οχι σςαν αυτο που θα χρειαστεις εσυ...

Κοίτα δεν χρειάζομαι ιδιαίτερη μόνωση καθώς ο χώρος είναι υπόγειο, οι τοίχοι διπλοί με πετροβάμβακα ανάμεσα, διπλά τζάμια με αλουμηνένια κουφώματα, γύρω γύρω έχει δρόμο, το διαμέρισμα που κατοικείται είναι στον όροφο οπότε έχει μεγάλη απόσταση. Ωστόσο όταν βάζω τον ενισχυτή λίγο ψηλά μου λέει η μάνα μου οτι ακούγομαι λίγο... Πρέπει πάντως να μερήσω και πόσο είναι. Βασικά στο ταβάνι θάλω να βάλω. ’μα πάει κάτω από 100 το σκέφτομαι...

βασικα καλυτερος τροπος για να συγκρινεις

απο την ιδια τη δοκιμη δεν νομιζω να υπαρχει...

παρε μια μετριας κολλητικοτητας ταινια διπλης οψης και δοκιμασε τα και τα δυο υλικα

σε ιδιες συνθηκες και δες τι παιζει...

αποσω φανταζομαι παντως, ο φελλος εχει καλυτερη συμπεριφορα οσο αφορα την αποροφηση κραδασμων και οχι υψισυχνων ηχων (πχ. fans)

το ενισχυμενο ricofon με καουτσουκ νομιζω οτι ειναι καλυτερο γιαυτη τη δουλεια...

Αρχική απάντηση από haris1984 [25-02-2005 20:04]

νομιζω το ειχα παρει 3 ευρω απο ενα μαγαζι κοντα στην πλατεια αττικης...

αλλα αυτο που πηρα ηταν λεπτο και οχι σςαν αυτο που θα χρειαστεις εσυ...

Με ενδιαφέρει το ricofon. Αν θυμάσαι περισσότερα για το κατάστημα που την πήρες ...

Τι κατάστημα είναι, διεύθυνση ή ότι μπορείς να μας πεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.