Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2011 Χαιρετώ την παρέα μας....!Το πρόβλημα είναι το εξής...Εβαψα το δωμάτιο μου και είπα να καρφώσω μερικά πράγμα στους τοίχους μου....Μαζί με αυτά και τα ηχεία μου...Εκανα όμως μια βλακεία...για να πάρω μέτρα γαι τα ηχεία έβγαλα την βάση απο το ένα ηχείο οποιος τα έχει και έκανε το ίδιο κατάλαβε κιόλας το πρόβλημα μου...Επειδή οι ΕΞΥΠΝΟΙ της Logitech αντί να κάνουν πάσο στο πλαστικό και η βάση να είναι βιδωτή έβαλα παξιμάδι απο την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα...Οπως έβγαλα την βάση το παξιμάδι να πέσει μέσα στο ηχείο και να μην μπορεί να βγεί...Υπάρχει τρόπος επισκευης?Ελπίζω να μην αναγκαστώ να αλλάξω ηχείο...Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να το φτιάξω μόνος μου?Αν δεν γίνετε ΠΟΣΟ θέλει για επισκευη ξέρουμε?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Δεκέμβριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 μα νομίζω τα ηχεία ξεβιδώνουν αυτά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Δεκέμβριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 μα νομίζω τα ηχεία ξεβιδώνουν αυτά!!!!Τι εννοείς?Η βαση είναι βιδωτή στα ηχεία αλλα απο την μεσα μερια του ηχείου εχει ενα παξιμάδι...Μολις ξεβιδώσεις την βάση το παξιμάδι πέφτει μέσα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Δεκέμβριος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 Το πρόβλημα λύθηκε...Ανοιξα το ηχείο....Εβαλα το παξιμάδι το βίδωσα το έκλεισα και όλα κομπλέ...Ευχαριστώ και πάλι..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Δεκέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 έτσι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.