Jump to content

Αναβάθμιση cpu

Necro

Recommended Posts

800 με 6αρια. Αουτς. Βαλε τις να ρυθμιζονται συμφωνα με τα spd timings.

Για το vcore, είναι αυξημένο λογο αυτο, αλλά μην το φοβάσαι, παλι σχετικα χαμηλά είναι.

Υψηλο θεωρείται απο 1,45 και πανω.

800 με 6αρια. Αουτς. Βαλε τις να ρυθμιζονται συμφωνα με τα spd timings.

Για το vcore, είναι αυξημένο λογο αυτο, αλλά μην το φοβάσαι, παλι σχετικα χαμηλά είναι.

Υψηλο θεωρείται απο 1,45 και πανω.

Χθες το έψαξα λίγο παραπάνω. Όντως το auto setting στο vcore ευθυνόταν για όλα αυτά. Χθες το ρύθμισα στο 1,35 και έτρξα για 5 ώρες το orthos, οι θερμοκρασίες δεν ανέβηκαν ποτέ πάνω από 60:036:. Σήμερα το ρύθμισα στο 1,325 και θα του κάνω και άλλα τεστ.

Σχετικά με τις μνήμες μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο? Δε κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνω και πως θα με βοηθήσει(είναι 4-4-4-12 αυτη τη στιγμή) :090:

Απίθανο να γινει αφου τρέχεις 1:1, αλλά για να μην αλλάξει παλι η μητρική σε τιποτα 5αρια και 6αρια τα timings αν ανεβάσεις κι αλλο το fsb, βαλε καρφωτα τα timings 4-4-4-12.

Απίθανο να γινει αφου τρέχεις 1:1, αλλά για να μην αλλάξει παλι η μητρική σε τιποτα 5αρια και 6αρια τα timings αν ανεβάσεις κι αλλο το fsb, βαλε καρφωτα τα timings 4-4-4-12.

εκεί είναι οι μνήμες από μόνες τους. δεν τις άλλαξα εγώ

Δουλεύει σταθερά σε 1,325vcore αυτή τη στιγμή, αλλά δε το έχω τεστάρει πολλές ώρες το orthos ακόμα, μόνο μία. Οι θερμοκρασίες πλεον τέλειες, 59 load. Κάτι άλλο να προσέξω καθώς ανεβαίνω σιγά σιγά? Αν πάει στα 3,2 χωρίς άλλο vcore θα είμαι ευχαριστημένος. Τίποτα άλλο που να πρέπει να προσέξω καθώς ανεβαίνω? Μήπως θυμάσαι επίσης ποιο είναι το default vcore των C2D 6600? για καποιο λόγο δε μπορώ να το βρω εύκολα στο google.

1.35v δεν είναι?

Δε ξέρω και δε μπορώ να βρω σαφή απάντηση στο νετ. πάντως το cpuz λέει VID:1,35, αλλά αυτό διάβασα οτι είναι το ρεύμα που θέλει για να ξεκινήσει η cpu. Πάντως χθες δούλευε orthos αρκετές ώρες νομίζω σε 1,35 το vcore και ήταν σταθερότατο. Σήμερα άφησα στο 1,325v το orthos για 2 μιση ωρες και όταν γύρισα το pc είχε κάνει restart, οπότε το ξανανεβάζω στο 1,35 και θα του κάνω περισσότερα τεστ αύριο.

lol.

btw, η cpu δεν ήταν σταθερή στα 3,2 ούτε με 1,375 ρεύμα, ήθελε παραπάνω. Οπότε δεν έχει άλλο OC αν δε πάρω σωστή ψύκτρα. Θα αρκεστώ στα 3g για τώρα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.