Jump to content

Αναβαθμιση pc

hid3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν λόγω των ημερών αποφάσισα να κάνω ένα δωρακι στον εαυτό μου! :D

τώρα έχω

e4500

ati3850 256mb

4gb ram ddr2

p5k

τροφοδοτικό έχω το ETASIS 650w και κουτί το thermaltake armor jr.

οθόνη έχω μια samsung 24'.

το όριο είναι 600-700euro ενώ αν χρειάζεται τροφοδοτικό και κουτί είμαστε 200-300 ευρώ πάνω!

οχι το δωρακι θα ειναι να τα αλλαξω αυτα μπας και μπορεσω να παιξω κανα battlefield!!

το link που εβαλες δειχνει στον καθενα το δικο του plaisio cart.

Δεν μπορει να δειξει το δικο σου στους αλλους.

Αν θες να το δειξεις, πρεπει να το κανεις printscreen, paste/cut σε προγραμμα επεξεργασιας εικονας (ακομα και στο paint), και ανεβασμα εδω ή αλλου με link.

Βασικα αυτο που σου λειπει ειναι μια καλη καστα γραφικων.

Εγω προτεινω 6950 2GB ή 6970 ή καποια αντιστοιχη nvidia.

Απο την αλλη παλι, σε 1-2 μηνες το πολυ θα κυκλοφορησει η σειρα 7 της παλαι ποτε ΑTI,

οποτε διαλεγεις αν βιαζεσαι ή αν μπορεις να περιμενεις για μετα τα Χριστουγεννα...

Τωρα, αν για το γουστο αναβαθμισεις και πλατφορμα (cpu/mobo/ram), προτασεις μπορεις να ακουσεις πολλες.

Αλλα ολη τη διαφορα στα παιχνιδια θα σου την δωσει η καρτα γραφικων.

Εγω στη θεση σου, επειδη ουτε να περασω τα Χριστουγενα με 3850 θα ηθελα, αλλα ουτε και να τα σκασω για καινουργια καρτα 1 μηνα πριν αυτη γινει παλιο μοντελο,

θα αγοραζα μια μετχ 5850/5870/6950_2GB

και μετα απο 1 μηνα θα εβλεπα αν θα την πουλαγα 30ευρω φτηνοτερα για να παρω μια καινουργια 7950.

Απο πλατφορμα θα αγοραζα εναν 4πυρηνο ΑΜD 960T στα 115Ε, που ειναι και Thuban 95W δηλ πολυ περιθωριο για o/c, και παιζει να ξεκλειδωνει και τους 2 ακομα πυρηνες, και ειναι και Black Edition δηλαδη εχει ξεκλειδωτο multi για ευκολο overclocking

Με μια αντιστοιχη μητρικη ΑΜ3+ και 8GB DDR3 1600, τωρα που ειναι στη φτηνια.

Βεβαια αν προτιμας Intel, θα παρεις αντιστοιχες προτασεις

απλα ολη την ωρα ακουω για bottleneck απο τον επεξεργαστη και σκεφτομαι οτι αν παρω μια ψιλοκαλη καρτουλα θα την χαιρομαι πολυ πιο κατω απο αυτο π αξιζει. Φυσικα η πρωτη σκεψη ηταν να παρω νεα vga.. Δν ειμαστε και για εξοδα...

Να μην με απασχολει δηλαδη το θεμα με τον επεξεργαστη.? soz παιδια αλλα ειμαι και λιγο πισω σε αυτο το θεμα..

η καρτα σε καιει, ο επεξεργαστης ειναι για γουστο.

δεν προκειται να σε κοβει η cpu, στα 1920*1024 αντε να χανεις 2-3fps

αν θες να τη βγαλεις οσο το δυνατον φτηνοτερα, παρε μονο vga

αν σε τρωει να αλλαξεις και cpu αλλα με ελαχιστα χρηματα, παρε κατι μετχ ή εναν 960Τ

αν δε σε νοιαζει το χρημα, χωσε και παρε οτι θες.

δες πρωτα το θεμα καρτα και για cpu αποφασιζεις και αργοτερα, δε σε κυνηγαει κανεις.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι μια δυνατότερη κάρτα θα σου εξασφαλίσει σταθερότερο framerate.

Πάρε μια 560Τi/6870 πρώτα, παίξε μερικά games και αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλάζεις cpu/ram/mobo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.