Grim95 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μετά απο το πρωτο μου πειραματόζωο για να μάθω τον υπολογιστή αποφάσισα να κάνω ενα update, αλλάζοντας τα 3/4 απο τα κομμάτια του υπολογιστή. Δηλαδή Μητρική,Κεντρικό Επεξεργαστή,Ram και κουτί .Q1 : Γιατι ονομάστηκε το project "reborn"A1: Διότι με τα κομμάτια του παλιού H/Y θα δημιουργηθεί ενας 2ος Η/ΥTα κομμάτια που παρήγγειλα ειναι :AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black EditionAsus Socket AM3+ Crosshair V Formula GLan Audio RaidKINGSTON HYPERX 2GB x4Akasa Venom Toxic Full Tower Gaming Case Black : AK-TOX-01BK |Specialtech UK Water Cooling ShopTHERMALTAKE W0105 TOUGHPOWER 700W - - E-SHOP.GRATI Radeon HD6950 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte)Τα κομμάτια του παλιού Η/Υ θα τα προσθέσω σε λίγο καιρο διότι δεν εχω internet στο σπιτι .Ανερχόμενω update μώλης παραλάβω τα κομματια.PS: Ειμαι απλός ενας ερασιτεχνής , μην περιμένετε κατι super.
schumifer Νοέμβριος 30, 2011 #2 Νοέμβριος 30, 2011 Μια χαρά είσαι. Περιμένουμε και τη συνέχεια (με πολλές φωτογραφίες, έτσι?)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.