imp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2011 Παιδιά παρακαλώ την βοήθεια σας , Έχω ένα aspire 5740G του άλλαξα στο bios απο AHCI σε IDE. Μετά την επανεκκίνηση δεν δείχνει τίποτα , κατέβασα το bios από το site της acer το πέρασα σε ένα usb και σε ένα δεύτερο usb επίσης . Πατάω FN + ESC κρατημένα και μετά το power button μόλις φωτίσει το κουμπάκι τα αφήνω. Περιμένω κάμποσα λεπτά και δεν φτιάχνει !!!! Τι να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις; Γιατί άλλαξες από AHCI σε IDE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imp Νοέμβριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις; Γιατί άλλαξες από AHCI σε IDE ?Βασικα , εχω προβλημα καθε 20-30 λεπτα μου σβηνει.Μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου και μου κανει 1 long beep - 2 short beep - pause - 2 short beeps.Συμφωνα με phoenix bios 1-2-2 ειναι η μητρικη πλακετα αλλα δεν ξερω...Αυτα ειναι τα logs απο το HWMonitor : http://www.megaupload.com/?d=AFR82LEL, αν καποιος μπορει να βγαλει ακρη θα το εκτιμουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Νοέμβριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 για να δει ide τωρα μπαινεις safe mode και αλλαζεις στη registry κατι.σε αλλο forum σου εχω εξηγξσει.μπες και δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.