imaginas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2011 ΚαλημέραΈχω καιρό να ασχοληθώ με το hardwear ελέω και οικονομικής κρίσης,αλλά αποφάσισα να αγοράσω έναν επεξεργαστή ώστε να αντικαταστήσω τον sempron 140 που έχω τώρα.Μπαίνοντας σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα διαπίστωσα ότι το sAM3 έχει αποκτήσει και ένα + κι έγινε sAM3+.Έχω τη μητρική Gigabyte MA785GT-UD3 η οποία απ'ότι είδα δε δέχεται τους νέους επεξεργαστές,άρα θα πρέπει να πάω σε sAM3 6πύρηνο.Το προβλημα είναι αν θα βρω γύρω στο Φεβρουάριο που θέλω να κάνω αναβάθμιση!Μήπως πρέπει να πάω εξαρχής στο νέο σύστημα που σημαίνει νέα μητρική και νέο επεξεργαστή,κατά συνέπεια "ευρωραγία"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Mα ο εξαπυρηνος είναι καλύτερος από τους καινούριους.Πεταμένα λεφτά η νέα πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginas Νοέμβριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ή όχι,αλλά σε κάποια ηλεκτρονικά μαγαζιά είδα έλλειψη σε am3 και νόμιζα ότι σταματάει να την παράγει η AMD υπέρ του am3+ οπότε σε λίγο μόνο σε μεταχειρισμένο θα βρίσκω επεξεργαστές am3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Επειδή δεν το έχω πολύ με τα πρόσφατα σόκετ, έχεις σέμπρον και μπορείς να βάλεις 6πύρηνο?Αν ναι, τι ακριβώς συζητάμε. Βάλε εκεί τον φένομα να δεις το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Νοέμβριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Αυτή έχεις;http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-ma785gt-ud3h_10/γιατί από ότι βλέπω υποστηρίζει όλα τα CPU εκτός από τους phenom FXhttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3154με έναν phenom ii x6 955/965 είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.