Jump to content

Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης!!

ctassios

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Έφτιαξα έναν υπολογιστή με hdmi.Έχω monitor-tv και συγκεκριμένα είναι το samsung 2333hd και παίρνει σήμα από msi 560ti hawk μέσω hdmi.Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν βάζω ανάλυση 1080p η μπάρα εργασιών φαίνεται η μισή και κάποια εικονίδια που έχω στην επιφάνεια εργασίας στην αριστερή πλευρά,το ίδιο γίνεται και με αυτά.Μπορούμε να κάνουμε τίποτα??Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δες μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για overscan και απενεργοποίησέ την. Επίσης γύρισε την οθόνη σε λειτουργία "Just scan" (Απλή Σάρωση). Για να κάνει απλή σάρωση του σήματος και ότι λαμβάνει να το δείχνει στην οθόνη.

Ρίξε μια ματιά στο manual της οθόνης σου.

Αυτή η ρύθμιση που σου είπα είναι ρύθμιση της οθόνης σου. Από το Remote Control γίνεται. Τώρα λογικά με το P.Size πλήκτρο (αν είναι όπως η τηλεόρασή μου). Αλλιώς, όπως σου είπα, ρίξε μιά ματιά στο manual της οθόνης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.