ctassios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2011 Καλημέρα σε όλους!!Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Έφτιαξα έναν υπολογιστή με hdmi.Έχω monitor-tv και συγκεκριμένα είναι το samsung 2333hd και παίρνει σήμα από msi 560ti hawk μέσω hdmi.Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν βάζω ανάλυση 1080p η μπάρα εργασιών φαίνεται η μισή και κάποια εικονίδια που έχω στην επιφάνεια εργασίας στην αριστερή πλευρά,το ίδιο γίνεται και με αυτά.Μπορούμε να κάνουμε τίποτα??Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Νοέμβριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Έχει το μονιτορ λειτουργία scan ώστε να κανει προσαρμογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctassios Νοέμβριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Πως μπορώ να το ελέγξω αυτό??Είμαι εντελώς αρχάριος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Νοέμβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 βάλε το dvi και θα φτιάξουνε όλα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Δες μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση για overscan και απενεργοποίησέ την. Επίσης γύρισε την οθόνη σε λειτουργία "Just scan" (Απλή Σάρωση). Για να κάνει απλή σάρωση του σήματος και ότι λαμβάνει να το δείχνει στην οθόνη.Ρίξε μια ματιά στο manual της οθόνης σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctassios Νοέμβριος 14, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Δυστυχώς dvi cable δεν έχω...Πως μπορώ να ελέγξω αυτές τις ρυθμίσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Αυτή η ρύθμιση που σου είπα είναι ρύθμιση της οθόνης σου. Από το Remote Control γίνεται. Τώρα λογικά με το P.Size πλήκτρο (αν είναι όπως η τηλεόρασή μου). Αλλιώς, όπως σου είπα, ρίξε μιά ματιά στο manual της οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctassios Νοέμβριος 14, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 Εντάξει παιδιά το έφτιαξα,το μόνο που έκανα ήταν να πάω στην λίστα πηγών και από εκεί να μεταφέρω το Pc από την tv στο hdmi και τέλος.Και πάλι ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.