Jump to content

Τιμές σκληρών δίσκων

melissa_virus

Recommended Posts

Τι ακριβώς έχει συμβεί με τις τιμές σκληρών δίσκων??? Χτες βράδυ ήμουν σε έναν φίλο και πήρα είδηση ότι ο εξωτερικός του ετοιμάζεται να πάει για ανακύκλωση... μπαίνουμε να δούμε τιμές και έμεινα λίγο κόκαλο εγώ! Τι τιμές είναι αυτές ρε παιδιά? Δίσκοι που πριν 6μηνο είχα πάρει στη τιμή των 70ευρο τώρα έχουν 140! Όλες οι τιμές εντελώς φευγάτες ειδικά στο eshop. αλλά και όχι μόνο! Ποιο φτηνός δίσκος στο eshop 88euro και 250gb μόνο??? Σε όλα τα σιτε επικρατεί παραλογισμός με τις τιμές των δίσκων (μόνο αυτό κοίταξα...)! Έγινε κάτι που έχασα? Ανέβηκε το φπα? Βάλανε κάποιο φόρο? Τι γίνετε!!!

Οι τιμές για να πέσουν πρέπει να σταματήσει και η κερδοσκοπία των πωλητών. Που αυξήσαν τις τιμές πολύ πριν παραλάβουν σκληρούς δίσκους της μετά-πλημμύρας εποχής

Καλά υπήρχε κανένας που να είχε stock τέτοια εποχή? Μην λέμε ότι θέλουμε

Αγόρασα αναγκαστικά 2ΤΒ δίσκο ούτε 15 μέρες πριν το κραχ!!!!

Εγώ 3 μέρες πριν εξαφανιστουν οι δίσκοι. Είχα πάρει εναν 2ΤΒ EARX 70 ευρώ.

Αυτό είναι το καλό. Τα κακό είναι ότι θέλω άλλους 3 για να κάνω ένα NAS 6TB με zfs.

Εγώ είχα πάρει έναν 1,5TB από το Πλαίσιο σε προσφορά στα 39€. DOA. Τον πάω πίσω ζητάω αντικατάσταση "Όχι θα σας δώσουμε πιστωτικό στα 39€". Τα ψιλό παίρνω στο κρανίο - και ταλαιπωρία και άτοκο δάνειο στο Πλαίσιο? ίσως μια άλλη φορά - τον στέλνω Seagate με κόστος 10€ και τον παρέλαβα επισκευασμένο. Οπότε 1,5TB στα 50€. Πριν το πατατράκ δεν μου φαινόταν και τρελή ευκαιρία 50€ για 1,5TB με εγγύηση άλλους 6-7 μήνες. Σαν να αγόραζα μεταχειρισμένο. Πλέον το βλέπω μάλλον λίγο διαφορετικά.

Εγώ είχα πάρει έναν 1,5TB από το Πλαίσιο σε προσφορά στα 39€. DOA. Τον πάω πίσω ζητάω αντικατάσταση "Όχι θα σας δώσουμε πιστωτικό στα 39€".
Εγώ είχα πάρει 4 Samsung 500GB 2.5" που είχαν βγάλει σε προσφορά (λάθος ίσως; ) στα 19,90€, δηλαδή 80€ περίπου.

Από τους 4 που μου ήρθαν οι 3 ήταν ανοιγμένοι και είχαν προβλήματα (κλικ-κλακ, bad sectors, κτλ, κτλ). Τους πήγα στο service και τους 4 και όταν μου είπαν το ίδιο που σου είπαν και εσένα για πιστωτικό, έβαλα τις φωνές και απαίτησα αντικατάσταση με 4 500άρηδες 2.5", οποιασδήποτε μάρκας. Μου είπαν εντάξει και πράγματι μετά από 2 εργάσιμες είχα στα χέρια μου 2 WD 500GB και 2 Samsung κλειστούς στο σακουλάκι τους που δούλευαν περίφημα, συνολικής αξίας άνω των 200€.

Όπως έχω ξαναπεί, μερικές φορές η ευγένεια δεν αρκεί στο Ελλαδιστάν. Πρέπει και να φωνάξεις για να βρεις το δίκιο σου.

Μπα τους είχα κράξει και εγώ αλλά ο υπεύθυνος τους είχε πει να μην τον αλλάξουν οπότε το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να κουνάνε το κεφάλι. Επιπλέον το Πλαίσιο έχει αλλάξει από τότε προς το χειρότερο. Δεν ξέρω κατά πόσο ακούνε τις φωνές του πελάτη. Μην ξεχνάς ότι ο βασικός τους αντίπαλος, το e-shop, είναι πλέον στο άρθρο 99.

Υ.Γ. Νόμιζα ότι σε εκείνη την περίπτωση δίναν μόνο έναν δίσκο ανά πελάτη, πήρες 4 βρε θηρίο?! Είχα πάρει και εγώ έναν και τον έχω στο... desktop!

Υ.Γ. Νόμιζα ότι σε εκείνη την περίπτωση δίναν μόνο έναν δίσκο ανά πελάτη, πήρες 4 βρε θηρίο?! Είχα πάρει και εγώ έναν και τον έχω στο... desktop!
Είχα παραγγείλει 8 και μετά από φωνές πάλι και μπινελίκια στα τηλέφωνα με προϊσταμενους, πήρα τους 4. Εγώ τους 3 τους έχω βάλει σε πελάτες μου και μου έχει μείνει ένας. :039:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.