Jump to content

Νεο πισάκι

Braveheart1980

Recommended Posts

Μετά από πολλάαααααααα χρόνια ήρθε η ώρα να πάρω ένα πισάκι της προκοπής, μιας και τα έφτυσε και το καημένο fujitsu λαπτοπ μου.

Σς 1η φάση θα είναι χωρίς εξωτερική κάρτα γραφικών και σύντομα θα κουμπώσει *μάλλον* μια gtx 560 ti. Εκτός και αν κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα και τσιμπήσω καμιά προσφορά. Λέμε τώρα..

Η συνθεση αποτελείται από :

1)Intel Core i7 2600 (s1155, 3,40GHz, 8MB)

2) 2Χ Transcend 4GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9, JM1333KLN-4G)

3) MSI H67MA-E45 B3 (s1155, H67, DDR3)

4) CoolerMaster GX Series 550W PSU (RS550-ACAAE3-EU)

5) Samsung S22A100 LED Monitor 21,5''

Βάσει και αυτού, ακόμα και sli να έκανα με 560 ti (που sli δεν υποστηρίζει καν η μητρική), φτάνει τα 523 watt, οπότε με το 550 είμαι οκ. Δεν ενδιαφέρομαι σε αυτή τη φάση για OC. Παίξαμε στα νιάτα μας με αυτά...λολ....

Όλα μάζι 630 ευρώ.

Είμαι ανοιχτότατος σε προτάσεις με μοναδική προϋοπόθεση να είναι οικονομικότερες.

Buldozer chips: οχταπυρηνοι, εξαπύρηνοι, τετραπυρηνοι με turbo ως τα 4++GHz.:074:

Βγαίνουν στα γενέθλια μου :p (12/10)

amd-fx.png

Κανα αξιόπιστο συγκριτικό έχουμε; Για Ελλάδα έχει ακουστεί πότε θα έρθουν;

Αξιόπιστο, χμμμ παντως είναι στα ιδια με τους Sandy, αλλά πιο φτηνοί.

Ελλάδα ποτε ερχονται I don't have clue παντως μολις έρθουν θα τσιμπησω ενα τετραπυρηνο/εξαπύρηνο σίγουρα...

Δεν με βλέπω να περιμένω τόσο.......

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.