Barbarian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Αν και παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum είναι το πρώτο post που κάνω για ένα πρόβλημα που έχω. Εχω ένα ZALMAN 400W POWER SUPPLY με CPU AMD 64 3400+ και MOTHERBOARD MSI K8N NEO . Οταν ανάβω το pc ο ανεμιστήρας του Zalman δουλεύει στο full. Αυτό συνεχίζεται και μετά αφού μπω στα windows. Αν όμως κάνω sleep mode παρατηρώ ότι το fan του zalnan ησυχάζει αρκετά . Όταν επαναφέρω το pc μου σε normal mode το fun του ZALMAN παραμένει στη προηγούμενη φάση ,ακόμα και αν το pc μείνει ανοιχτό για αρκετό χρόνο. Μπορείτε να μου πείτε τι στο καλό γίνετε?:cry: Ευχαριστώ.
sotiris Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Φεβρουάριος 25, 2005 μήπως ζεσταίνεται περισσότερο απ'όσο πρέπει και αναγκάζεται να δουλεύει ψηλά ο ανεμιστήρας για να το κρυώνει? ίσως του έχεις πολύ φορτίο.
Barbarian Φεβρουάριος 25, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2005 Και χωρίς να του βάλω απάνω cdrom και hard disk το ίδιο κάνει!Και ποτε να προλάβει και να ζεσταθεί ? Μόλις το ανάβω το κάνει! Και ας θεωρήσω ότι ζεσταίνεται,όταν το κάνω sleep mode και μετά normal mode γιατί δεν το κάνει?
sotiris Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Φεβρουάριος 25, 2005 δεν ξέρω, υποτίθεται ότι σε αυτά τα τροφοδοτικά οι στροφές του ανεμιστήρα μεταβάλλονται βάσει της θερμοκρασίας. μήπως δεν πάει κάτι καλά με το δικό σου? από ότι λες "κολάει" σε κάποια από τις καταστάσεις "HI" και "LOW" fan.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.