Jump to content

Gpu reflow

ririco

Recommended Posts

Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ hp dv9000 και τωρα τελευταια μου κανει κατι νερα με την καρτα γραφικων.Παιζει μονο με 16 χρωματα σαν ασπρομαυρο και αρνειται πεισματικα να γυρισει στα 16 ή 32 bit.Τι drivers , firmware update εκανα τα παντα!Μετα απο ψαξιμο καταλαβα οτι ειναι η nvidiα το εχουν παθει πολλοι στο συγκεκριμενο laptop.Αφου το ελυσα ολο και πηρα την μητρικη στο χερι :) ειπα να κανω ενα reflow στην gpu μπας και στρωσει.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ξανακανει, μηπως ξερει κανεις να μου πει λεπτομερειες?Ποσους βαθμους και με ποιον τροπο?

• 1 month later...

Τελικα τα καταφερα και εκανα το reflow με μπιστολακι μαλιων! lol

Ολα καλα τελεια αλλα μετα απο ενα μηνα παλι τα ιδια.Υπαρχει μονιμη λυση εκτος του να αλλαξω μητρικη?

Εχω δει κατι βιντεο για reballing.Εχει κανεις εμπειρια?

2009: vga στο φούρνο (χωρίς πατάτες)

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=50901

2008: Καίγονται (αργά ή γρήγορα) οι nvidia 8600 και 8500 ?

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43192

sakattack added 14 Minutes and 42 Seconds later...

HP Pavillion DV9000 review & repair HP SUCKS!

παιζω με τον πονο σου, αλλα ηταν αστειο :033:

Πραγματικα λυπαμαι για την κατασταση στην Ελλαδα !!! ΕΛΕΟΣ!!!

Απο Αμερικη μεχρι ακομα και σε Ινδια υπαρχουν εταιρίες που κανουν οχι μονο reballing αλλα και επισκευη σε motherboard με handmade κολλησεις και εδω τιποτα ???

Τι αλλο να πω?

Εμεις μαλλον ειμαστε οι λευταδες και τα πεταμε αυτα τα λαπτοπ και σκαμε 400αρια και 600αρια για καινουργια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.