zan.kostas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2011 Γεια σας παιδια!Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα καινουργιο κουτι για τον υπολογιστη μου.Θελω να ειναι εντυπωσιακο και σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 50-60 ευρω..Θελω ενα κουτι που το side panel του να ειναι διαφανο προκειμενου να φαινονται τα λεντακια που θα βαλω.Ακουω προτασεις!!!:116: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis 7 Αύγουστος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Με 60 ευρω ρε φιλαρακο, τι "εντυπωσιακο" να προτεινουμε?Μονο με moddes αν κανεις κατι σε αυτη τη τιμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan.kostas Αύγουστος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 καλα πες μου εσυ τι προτεινεις και βλεπουμε..zan.kostas added 11 Minutes and 47 Seconds later...βασικα αν μπορειτε προτεινετε και κανενα side panel και κανενα led που μπορω να αγορασω/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 25, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Μεταχειρισμένο σκέφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zan.kostas Αύγουστος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 δν ξερω φιλε ..αμα δω ενα καλο που να μ αρεσει και να με βολευει το σκεφτομαι και μεταχειρισμενο κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Αύγουστος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Για τα λεφτα που δίνεις αυτό κάτι λέει. έχει και διαφανο πλευρικο panel και παιρνει πολλους ανεμιστηρες πάνω κατω και πλάγια.Το έχω δει και απο κοντα αλλα δεν μπορεις να κάνεις πολλά για cable management Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Δώσε 10 ευρώ και πάρε αυτό , εντυπωσιακό , επώνυμο και με επενδυση για να ειναι αθόρυβο...http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-CASE-Silencio-RC-550-Black-RC-550-K.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.