a.touristas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2011 το προβλημα μου ειναι οτι αυτη η καρτα ειναι αρχαια, και ειπα να την αλλαξω. Πηρα λοιπον μια nvidia GT440 και τοτε αρχισαν τα χοντρα προβληματα. Δεν αναγνωριζει το 1GB μνημης, και τρεχει σαν ...σαλιγκαρος. Η μητρικη ειναι MSI-7255 και το PC ειναι MEDION-UK 15 MODEL 2. (Καλα, να μην μιλησουμε για την τεχνικη υποστηριξη. Ανεκδοτο απο αλλο πλανητη) Μην με ρωτησετε αλλα, δεν ξερω. Το ερωτημα ειναι απλο! Μπορει η μητρικη να ...σηκωσει την καρτα ή να την παω πισω να παρω αλλη? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Λοιπον ειχες μια παλια καρτα γραφικων. Αυτην την εβγαλες και εβαλες μια νεα καρτα γραφικων την GF 440. Μηπως κουνησες κανα DIMM της μνημης RAM και δεν ακουμπαει πλεον καλα? Δοκιμασες να τα βαλεις και να τα ξαναβγαλεις?? Εκτος και αν μιλας για την μνημη της καρτας γραφικων. Η μητρικη καρτα σου εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων πανω. Πηγαινε στο Bios και βεβαιωσου οτι την εχεις απενεργοποιημενη. Θα εχει μια επιλογη Graphic Card: PEG Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.touristas Αύγουστος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Παω και ο ...Αγιος βοηθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.touristas Αύγουστος 22, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 E... στο Bios που? Θα γελας βεβαια! Φοβαμαι μην κανω καμμια πατατα. Ναι, για την μνημη της καρτας λεω. Η 7650gs εχει 256 ΜΒ και η GF GT 440 exei 1 GB. Να ξαναβαλω την GF 440 και να παω στο BIOS? (BIOS VERSION: MEDION - 42302e31) (Αν λεει κατι και αυτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Ναι θα βαλεις την GF 440. Θα βαλεις extra τροδοφοσιες και οτι αλλο χρειαζεται. και μετα στο BIOSAdvanced Chip FeaturesPrimary Display Adapter ---- επιλεγεις PEGΑν εχεις το manual της μητρικης ειναι στην σελιδα 3-10.Εννοειται στο τελος κατεβαζεις τελευταιες εκδοσεις απο drivers directx κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Αν συνδέει το καλώδιο της οθόνης στην κάρτα γραφικών δεν ενεργοποιείται η ενσωματωμένη. Μήπως έχει θέμα η ίδια η κάρτα γραφικών.Πως έλεγξες και διαπίστωσες ότι δεν βλέπει ο Η/Υ την μνήμη της κάρτας σου; Νέους οδηγούς πέρασες;Υ.Γ.Η παλιά υποθέτω είναι 7600GS και όχι 7650GS αν και δεν έχει σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.touristas Αύγουστος 23, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Για τον φιλο john_dr. Λοιπον, πηγα απο πινακα ελεγχου, διαχειρηση συσκευων, διπλο κλικ πανω στην καρτα και μου εβγαλε "Τυπικος Προσαρμογεας VGA" διαθεσιμη μνημη "Δεν εχει" κατασκευαστης "Δεν εχει" κλπ. απο τις λεπτομερειες για τα προγραμματα. Για τους οδηγους στο cd που συνοδευει την καρτα (GF-GT 440) εχει την εκδοση 266 ενω στο indernet η nvidia εχει την εκδοση 280 η οποια κανει για ολους τους τυπους καρτων. (Εννοειται οτι τους κατεβασα και τους περασα. Η παλια καρτα ειναι η NVIDIA 7650 GS. Αυτην εχω πανω τωρα και μπορω να πω οτι δεν εχει προβλημα με τους καινουργιους driver. Δουλευει κανονικα. Εχω και τα δυο καλωδια συνδεδεμενα επανω, και VGA και DVI. Ελα ομως που με τα τα βαλε - βγαλε των καρτων και των οδηγων δεν μου αναγνωριζει τωρα την οθονη (EIZO FLEXSCAN S1901) και την βλεπει μονο σαν γενικης χρησης (PnP) αλλα αυτο τωρα ειναι πταισμα.Για τον φιλο dr. bill. Οχι βιβλιο κατασκευαστη δεν εχω ουτε τι εφαγα χτες δεν θυμαμαι. Αλλωστε, η αγορα του Η/Υ εγινε πριν 5 χρονια. (περιπου) ΓΕΝΙΚΑ: Δεν παιζω παιχνιδια, αλλα βλεπω ταινιες. Θελω λοιπον να συνδεσω τον Η/Υ με την ΤιΒι. Η παλια καρτα δεν εχει εξοδο 3D (HDMI) ενω η GF440 εχει, οπως εχει και η ΤιΒι.Λεω τωρα, μηπως το προβλημα δεν ειναι στις καρτες? αλλα στην μητρικη? γιατι απ΄οτι καταλαβα η καινουργια εχει DDR3 + DDR5 ενω η παλια εχει DDR2? Καμμια ιδεα?Υ.Γ. Αν δεν απαντησω συντομα ειναι γιατι μετακομιζω ...στους Κυνοπιαστες. (χαχαχα, ονομα κι' αυτο) (οποτε κερναω καφε στην Αλεξανδρας αγαπητε dr_bill) o)a.touristas added 1 Minutes and 35 Seconds later...Για τον φιλο john_dr. Λοιπον, πηγα απο πινακα ελεγχου, διαχειρηση συσκευων, διπλο κλικ πανω στην καρτα και μου εβγαλε "Τυπικος Προσαρμογεας VGA" διαθεσιμη μνημη "Δεν εχει" κατασκευαστης "Δεν εχει" κλπ. απο τις λεπτομερειες για τα προγραμματα. Για τους οδηγους στο cd που συνοδευει την καρτα (GF-GT 440) εχει την εκδοση 266 ενω στο indernet η nvidia εχει την εκδοση 280 η οποια κανει για ολους τους τυπους καρτων. (Εννοειται οτι τους κατεβασα και τους περασα. Η παλια καρτα ειναι η NVIDIA 7650 GS. Αυτην εχω πανω τωρα και μπορω να πω οτι δεν εχει προβλημα με τους καινουργιους driver. Δουλευει κανονικα. Εχω και τα δυο καλωδια συνδεδεμενα επανω, και VGA και DVI. Ελα ομως που με τα τα βαλε - βγαλε των καρτων και των οδηγων δεν μου αναγνωριζει τωρα την οθονη (EIZO FLEXSCAN S1901) και την βλεπει μονο σαν γενικης χρησης (PnP) αλλα αυτο τωρα ειναι πταισμα.Για τον φιλο dr. bill. Οχι βιβλιο κατασκευαστη δεν εχω ουτε τι εφαγα χτες δεν θυμαμαι. Αλλωστε, η αγορα του Η/Υ εγινε πριν 5 χρονια. (περιπου) ΓΕΝΙΚΑ: Δεν παιζω παιχνιδια, αλλα βλεπω ταινιες. Θελω λοιπον να συνδεσω τον Η/Υ με την ΤιΒι. Η παλια καρτα δεν εχει εξοδο 3D (HDMI) ενω η GF440 εχει, οπως εχει και η ΤιΒι.Λεω τωρα, μηπως το προβλημα δεν ειναι στις καρτες? αλλα στην μητρικη? γιατι απ΄οτι καταλαβα η καινουργια εχει DDR3 + DDR5 ενω η παλια εχει DDR2? Καμμια ιδεα?Υ.Γ. Αν δεν απαντησω συντομα ειναι γιατι μετακομιζω ...στους Κυνοπιαστες. (χαχαχα, ονομα κι' αυτο) (οποτε κερναω καφε στην Αλεξανδρας αγαπητε dr_bill) o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Βάλε τους οδηγούς του CD για να είσαι σίγουρος. Πάντως όποιους και αν βάλεις, 266 ή 280, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Από την στιγμή πάντως που σου βγάζει "Τυπικος Προσαρμογεας VGA" πάει να πει ότι ή δεν πέρασες (σωστά) τους οδηγούς ή απλά υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα ή πρόβλημα ασυμβατότητας με το σύστημα και δεν αναγνωρίζεται σωστά ως hardware.Το είδος της μνήμης της κάρτας γραφικών δεν παίζει ρόλο. Δεν έχει σημασία αν είναι DDR3,5ή 125. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 Οποτε θες μπορουμε να το δουμε και απο κοντα το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.