plou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2011 Καλησπερα σε ολους .... εχω ενα θεματακι...εχω ενα φορητο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω συνδεεται ασυρματα με το μοντεμ μου μου κανει συνεχεια αποσυνδεσεις ειδικα οταν σερφαρωκαι μετα κανει επαννασυνδεση... ετσι αποφασισα να παρω μια εξωτερρικη ασυρματη καρτα με usb και παλι ομως μου κανει το ιδιο.... ο νους μου πηγε σε ιο αλλα το antivirus δεν μου βρηκε τπτ εχω το avg internet security παει καπου το μυαλο σας???? windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Αύγουστος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Καλησπερα σε ολους .... εχω ενα θεματακι...εχω ενα φορητο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ενω συνδεεται ασυρματα με το μοντεμ μου μου κανει συνεχεια αποσυνδεσεις ειδικα οταν σερφαρωκαι μετα κανει επαννασυνδεση... ετσι αποφασισα να παρω μια εξωτερρικη ασυρματη καρτα με usb και παλι ομως μου κανει το ιδιο.... ο νους μου πηγε σε ιο αλλα το antivirus δεν μου βρηκε τπτ εχω το avg internet security παει καπου το μυαλο σας???? windows xpΜήπως έχεις πρόβλημα γενικότερα με την γραμμή. Σου κάνει αποσυνδέσεις και με ενσύρματη σύνδεση;Μπες στο interface του router να τσεκάρειςΣτα πόσα συχρονίζεις;Αν έχει θόρυβο και απώλειες η γραμμή(snr and attenuation)!Αν δεν είναι η σύνδεση τσέκαρεΗ γραμμή είναι κλειδωμένη;Τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το ρουτερ και ο φορητός(b,g,n); Link to comment Share on other sites More sharing options...
plou Αύγουστος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 δεν φταιει η γραμμη οι αλλοι 2 υπολογιστες δεν εχουν τετοιο θεμα οπως επισης το εχω δοκιμασει κ σε αλλο μοντεμ.... δυστυχως.... σε ευχαριστω παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 1 καταργησε την ασυρματη και ξανα καντην εγκατασταση2 αλλαξε ssid kai κωδικο3ος τροπος και καλυτερος φορματεχω παρατηρησει οτι στα vista kai 7 κολανε η ασυρματες στα λαπτοπ οτι και να κανεις ειναι προσωρινο η μονη λυση ειναι φορματειδικα στα 32βιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Αύγουστος 22, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Καλησπέρα.Τι λειτουργικό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
betalabs Αύγουστος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2011 όταν λες ότι σου κάνει αποσύνδεση , ενοεις η ασύρματη σύνδεση μεταξύ laptop-modem και όχι οτι αποσυνδέεται το ασύρματο modem-router απο την γραμη dsl.Άμα έχεις δοκιμάσει ολα τα άλλα κανε απεγκατάσταση το avg internet security, έχω δει πολλά κουλά να συμβαίνουν με αυτό το antivirus!!!.Ακομα δες αν η στάθμη του σήματος ειναι σε κάλο επίπεδο στο σημειο που βρίσκεσθε με το laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.