simboy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 Γειά σας Κάποιος στο ίντερνετ σε ένα chat μου είπε ότι "χάκαρε" τον υπολογιστή μουΣυγκεκριμένα μου είπε "ξέχνα τον υπολογιστή σου" Θα ήθελα λοιπόν να κάνω τις εξής ερωτήσεις1.Κινδυνεύει μόνο το συγκεκριμένο λάπτοπ απ'το οποίο επικοινώνησα ή όλοι οι υπολογιστές του σπιτιού ; 2.Μετέφερα όλες μου τις φώτος και τα έγγραφά μου σε εξωτερικό σκληρό 3.Εκλεισα και ξανάνοιξα το modem για να αλλάξει ip4.Κάνω ένα σκανάρισμα με το malwarebytes στην περίπτωση που βρει κάτι Τι άλλο θα έπρεπε να κάνω ; Xακάρισμα τι σημαίνει ; αρκεί να αλλάξεις κωδικό εισόδου στον υπολογιστή ή αφορά γενικότερα όλο το οικιακό σύστημα ; μπορείς να ξαναεμπιστευθείς τον υπολογιστή σου για αποθήκευση αρχείων ή όχι ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 1, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Το οτι μπορεί να σου έλεγε μούφες το σκεφτηκες καθόλου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Αύγουστος 1, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Δηλαδή αν πω ξεχάστε το forum τι πρεπει να κάνει ο admin?Μαλλον σε δούλευε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Αύγουστος 1, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Αύγουστος 1, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2011 Oπως και να'χει ,έστω και υποθετικά ,θα μπορούσε να γίνει ένα θέμα τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Αύγουστος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2011 αυτο που λες ειναι πολλή γενικό και αόριστο (τι μας χακερε συγκεκριμένα και αποδεδειγμένα επειδή παρατηρήσαμε κάτι και οχι επειδή μας το είπε κάποιος άκυρος για να κάνει πλάκα)........φορματ άμα δε σβήνετε η διορθώνετε και αλλάζουμε όλους τους κωδικούς ασφαλείας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 ..επρεπε να του πεις και εσυ οτι τον μάτιασες και δεν προκειται να σταυρώσει γκόμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Εκτός απο την ενδεδειγμένη αντιπετώπιση που προτείνει ο Greek, υπαρχει ενα πραγματακι που λεγεται firewall στο router σου... ενεργοποιησε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.