s33k3rgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2011 Λοιπον εχουμε και λεμε. Το λειτουργικο που χρησιμοποιω κυριως ειναι το Ubuntu 11.04 και το τωρινο μου συστημα εχει φτασει πλεον στα ορια του καθως το εχω γυρω στα 5 χρονια με πολυ λιγες αναβαθμισεις στην πορεια. Καθοτι ορισμενες χρησιμες εφαρμογες που χρησιμοποιω (οπως π.χ Mathematica) δεν τρεχουν καλα (εως καθολου) στο Ubuntu ειμαι αναγκασμενος να χρησιμοποιω το Vmware Player αλλα και αυτο με 1,5 GB μνημη που εχω δεν παει καθολου καλα. Καιρος ειναι λοιπον να "μετακομισω" σε νεο μηχανημα.Προδιαγραφες νεου Pc:- Δυνατος επεξεργαστης και αρκετη μνημη για να σηκωνει multitasking με vmware player και πολλα ανοιχτα παραθυρα απο browsers, codeblocks και αλλες μικροεφαρμογες.- To gaming δεν με πολυενδιαφερει στην παρουσα φαση γιατι εχω ps3 γι'αυτο το λογο. Στο μελλον ισως να επενδυσω σε μια καλη καρτα γραφικων. Εχω μια καρτα ATI X1950 στο παλιο, θα μπορουσε ισως να χρησιμοποιηθει σε ενα νεο μηχανημα η να παρω καμια καινουργια με κανα 50ευρω??- Με ενδιαφερει να επενδυσω σε ενα συστημα οσο το δυνατοτερον αθορυβο διοτι εχω κακη εμπειρια απο το παλιο μηχανημα που τωρα χρησιμοποιω. SOS εδω.- Επισης με ενδιαφερει το κουτι να ειναι αρκετα ανετο και εργονομικο ωστε να μην σου βγαινει η πιστη οταν ειναι να κανεις καμια επεμβαση στο PC (π.χ να προσθεσεις κανενα σκληρο)- Χωρις οθονη- να υποστηριζει ide σκληρους- Τιμη 450-550Περιμενω τις προτασεις σας για καποια συνθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.