LordOfRings Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Παιδια χρειάζομαι ενα πρόγραμμα για ενα φίλο γιατρό ,, στο οποιο να μπορει να καταχωρεί το ιστορικο καθε ασθενη... εχει κανεις κανενα να μου δώσει η αν ξερει που μπορώ να βρώ.? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 και γιατι δεν φτιαχνει ενα στο excel η στην access? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 ποσπαθώ να κάνω με την Αccess κάτι .. με excel δεν νομίζω να γίνει ,, Αν μπορει κανεις να βοηθησει που ξέρει καλά Access .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Τι γιατρός είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Φεβρουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Johnakis12 Τι γιατρός είναι ? αυτό πράγματι έχει σημασία... Εννοώ, αν είναι γυναικολόγος, δεν έχει ανάγκη από προγράμματα... Εγώ στη θέση του θα θυμόμουν κάθε θηλυκό που περνούσε από τα χέρια μου. :whistle2: :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 αν το θέλει για το ιατρειο του μη τον μπλέκειςθα σκάσει καμμια εφορία και κλαίτε και οι 2!πρέπει να έχει παραστατικά για τα πάντα που έχει στο PC!ΒE CA RE FUL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ναι σκέφτηκα να κάνω κάτι τέτοιο και για τον πατέρα μου αλλά είπε ο λογιστής ότι θα έχετε το σδοε όλη μέρα στο κεφάλι σας...Αν αποφασίσει να το κάνει προσοχή πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Φεβρουάριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Neo845 [Σήμερα, στις 14:09] αυτό πράγματι έχει σημασία... Εννοώ, αν είναι γυναικολόγος, δεν έχει ανάγκη από προγράμματα... Εγώ στη θέση του θα θυμόμουν κάθε θηλυκό που περνούσε από τα χέρια μου. :whistle2: :smoke: χεχεχεχε σωστός, αλλά αν ήταν καμία 200 κιλά μάλλον θα προσπαθούσε να την ξεχάσει.... οπότε θα του ήταν χρήσιμο το πρόγραμμα. Anyway, LordOfRings έχω φτιάξει κατα καιρούς κάποιες βάσεις δεδομένων σε access , με φόρμες εισαγωγής στοιχείων , αναζήτηση , επιλογή εκτυπώσης κ.α και γενικά βγήκαν αρκετά λειτουργικές! Αν θέλεις τπτ πληροφορίες για την access pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Έχει νομίζω στην Access κάτι έτοιμα αλλά θα σου πρότεινα αν εν μπορείς να κάνεις ένα δικό σου σε γλώσσα δώστο σε καμιά εταιρεία να το κάνει(θα σου βγει λιγάκι ακριβά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Ο φίλος σου θέλει ένα απλό πελατολόγιο ή κάτι πιο εξεζητημένο; Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε τα στοιχεία που θα καταγράφονται στη βάση. Μετά θα πρέπει να γίνει κάποια κανονικοποιήση σε πίνακες. Αφού θα έχεις τους πίνακες η υλοποίηση είναι εύκολη ακόμα και σε Access. Αν φτιάξεις την βάση σε Access και ο φίλος σου αγοράσει το πρόγραμμα αυθεντικό, γιατί να έχει πρόβλημα με το ΣΔΟΕ; Μπορείς να δουλέψεις και με MySQL που είναι free. Αν έχεις όρεξη μπορείς να βάλεις Apache, MySQL και να φτιάξεις php σελίδες για interface. :OT: Αυτό είναι το 100 post μου, μπήκα και εγώ στο κλάμπ των Senior Members :fun: :fun: :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Battosai μοιάζει λιγάκι με αυτό που προσπαθούσες να φτιάξεις εσυ... Σε php θα ηταν πολυ ωραίο! Με ενα καλο tutorial και ενα Apache-mysql-php server θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα! Και κυρίως εντελώς custom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Φεβρουάριος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Υπάρχει λογισμικό που τηρεί ιατρικό φάκελοΕπίσης υπαρχουν και Open Source πακέτα λογισμικού που τηρουν Ιατρικό φάκελο ...ακόμα και θερμομετρικά διαγράμματα με charts... αν ψάξεις λίγο θα βρεις μερικά.Επίσης κυκλοφορούν τα παραπάνω σε WEB πλατφόρμα (Apache,Mysql ktlp) οπότε θα πρέπει να στήσεις και τα αντιστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 28, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 τελικά κανω μη βάση δεδομένων με την ACCESS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.