ririco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2011 Καλησπερα, όντας φρεσκοπαντρεμενος μετακομισα στο καινουργιο μου σπιτι και οπως λεει ο τιτλος του thread δεν νοείται χωρις καινουργια τηλεοραση.:002:Ηθελα γυρω στις 46 ιντσες 3d και απο 200hz και πανω για να μην παρουσιαζει το φαινομενο του flickeringΕνω ημουν ετοιμος να παρω την Sony KDL-46HX800 επιδει ειναι led και σε πολυ καλη προσφορα 1099ευρω απο 2500 που ειχε πριν 4 μηνες!Ουαου λεω εδω ειμαστε τα εχει ολα και συμφερει 3d γυαλια transmiter δωρο 200hz κλπ.Αφου εψησα και τον κολλητο μου να την παρει οταν την ειδα δεν τρελαθηκα να σας πω την αληθεια.Ωραια μεγαλη αλλα κατι με ξενισε.Μετα μπηκα εδω pctechnology και αφου διαβασα ορισμενα πραγματακια για τις μουφο-led που πλασαρουν ,ξενερωσα!Τελικα λετε να μην παρω led ? Σε αυτες τις ιντσες καλητερα plasma?Ενας φιλος απο εδω διαβασα προτεινε την Panasonic TXP46ST30.Μηπως να παρω μια φτηνη lcd πχ SAMSUNG LE 46C530 (550euro) και να περιμενω κανενα χρονο για led?Εχω μπερδευτει please help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούλιος 30, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 Άποψή μου είναι να μην πάρεις 3D και να ρίξεις το χρήμα σου σε ίντσες και αυτόνομη αναπαραγωγή ταινιών. Κυρίως ίντσες.Α! και συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ririco Ιούλιος 30, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2011 σε ιντσες δεν παει αλλο ειμαι στα 3μετρα αποσταση.Για αναπαραγωγη ταινιων επιδει ειμαι λιγο περιεργος θα παω σε κατι απο popcornhour http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&mainItemId=24 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.