Jump to content

New home new TV!

ririco

Recommended Posts

Καλησπερα, όντας φρεσκοπαντρεμενος μετακομισα στο καινουργιο μου σπιτι και οπως λεει ο τιτλος του thread δεν νοείται χωρις καινουργια τηλεοραση.:002:

Ηθελα γυρω στις 46 ιντσες 3d και απο 200hz και πανω για να μην παρουσιαζει το φαινομενο του flickering

Ενω ημουν ετοιμος να παρω την Sony KDL-46HX800 επιδει ειναι led και σε πολυ καλη προσφορα 1099ευρω απο 2500 που ειχε πριν 4 μηνες!Ουαου λεω εδω ειμαστε τα εχει ολα και συμφερει 3d γυαλια transmiter δωρο 200hz κλπ.

Αφου εψησα και τον κολλητο μου να την παρει οταν την ειδα δεν τρελαθηκα να σας πω την αληθεια.Ωραια μεγαλη αλλα κατι με ξενισε.

Μετα μπηκα εδω pctechnology και αφου διαβασα ορισμενα πραγματακια για τις μουφο-led που πλασαρουν ,ξενερωσα!

Τελικα λετε να μην παρω led ? Σε αυτες τις ιντσες καλητερα plasma?Ενας φιλος απο εδω διαβασα προτεινε την Panasonic TXP46ST30.Μηπως να παρω μια φτηνη lcd πχ SAMSUNG LE 46C530 (550euro) και να περιμενω κανενα χρονο για led?

Εχω μπερδευτει please help!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.