Jump to content

Νεα τηλεοραση led

vickydask

Recommended Posts

Ειμαστε ετοιμοι λογω εκπτωσεων να αλλαξουμε την παλια τηλεοραση-ντουλαπα στο σπιτι και σκεφτηκα αυτο εδω το μοντελο. Μου φαινεται οκ, εσεις τι λετε?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099474

Υ.Γ οι led θεωρουνται καλυτερες απτις plasma ως πιο εξελιγμενη τεχνολογια?

Αυτή που δείχνεις δεν είναι LED ( panel ) αλλά LED backlit ( οι οθόνες TFT έχουνε πίσω από το πάνελ μια λάμπα που "φωτίζει" το πάνελ, οι κλασικές LCD έχουνε μια λάμπα CCFL ( Cold Cathode Fluorescent Lamp ) ενώ η νέα απατεωνο-μόδα παραπλάνησης του marketing βαφτίζουνε LED TV μια κανονική LCD που απλά αντί για λάμπα CCFL έχει ένα LED array ).

Η διαφορά των LCD με LED backlight αντί για CCFL είναι ότι έχουνε κάτι τις πιο καλά χρώματα, πιο ομοιόμορφη φωτεινότητα σε όλο το πάνελ, καταναλώνουνε κάτι τις λιγότερο ρεύμα, και δεν παρουσιάζουνε το φαινόμενο backlight bleeding

Μια κανονική οθόνη LED, δηλαδή με LED panel, κοστίζει αρκετά για τώρα ( 23" στα ~5000 ευρώ για μια μέτρια :D )

Αν πας σε 40" και πάνω και θα είσαι σε μια καλή ( μεγαλούτσικη ) απόσταση από την τηλεόραση προτίμησε plasma.

η αποσταση απτην τηεοραση ειναι πολυ μικρη, καπου 1,5 μετρο... οπα αν ειναι τοσο μαπα η επιλογη μου εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο που ναμην ξεπερνα τουλαχιστον κατα πολυ τα 1000Ε? (προτιμω κοτσοβολο αν ειναι ευκολο...)

Καλορίζικη...

Άρα πήρες αυτή...

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10099295

Ωραία... και μιά και είναι καινούργια πλάσμα, καλό θα ήταν να περάσει από την διαδικασία του στρωσίματος. Πολλοί λένε ότι δεν χρειάζεται και ότι "out-of-the-box" δουλεύει κανονικά και δεν θα έχει θέματα με την ποιότητα της εικόνας αργότερα, αλλά εγώ για να είμαι "on the safe side" της το έκανα της δικιάς μου.

Η διαδικασία του στρωσίματος περιγράφεται εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=81164

Αυτή που δείχνεις δεν είναι LED ( panel ) αλλά LED backlit ( οι οθόνες TFT έχουνε πίσω από το πάνελ μια λάμπα που "φωτίζει" το πάνελ, οι κλασικές LCD έχουνε μια λάμπα CCFL ( Cold Cathode Fluorescent Lamp ) ενώ η νέα απατεωνο-μόδα παραπλάνησης του marketing βαφτίζουνε LED TV μια κανονική LCD που απλά αντί για λάμπα CCFL έχει ένα LED array ).

Η διαφορά των LCD με LED backlight αντί για CCFL είναι ότι έχουνε κάτι τις πιο καλά χρώματα, πιο ομοιόμορφη φωτεινότητα σε όλο το πάνελ, καταναλώνουνε κάτι τις λιγότερο ρεύμα, και δεν παρουσιάζουνε το φαινόμενο backlight bleeding

Μια κανονική οθόνη LED, δηλαδή με LED panel, κοστίζει αρκετά για τώρα ( 23" στα ~5000 ευρώ για μια μέτρια :D )

Αν πας σε 40" και πάνω και θα είσαι σε μια καλή ( μεγαλούτσικη ) απόσταση από την τηλεόραση προτίμησε plasma.

Και από που μπορείς να καταλάβεις αν η τηλεόραση είναι πραγματικά LED ή LED-μούφα?

Και από που μπορείς να καταλάβεις αν η τηλεόραση είναι πραγματικά LED ή LED-μούφα?

Πρώτα από όλα η τιμή.

Εξώφθαλμος παράγοντας.

40+ ίντσες LED panel TV = 10.000 ευρώπουλα και άνω.

Δεν θα βρείς και πολλές πραγματικά LED TV's στην αγορά εδώ.

Αν βρείς θα συναντήσεις λογικά καμμιά 23άρα στην φανταχτερή τιμούλα των 5000 ευραίων :D

Πρώτα από όλα η τιμή.

Εξώφθαλμος παράγοντας.

Αν βρείς θα συναντήσεις λογικά καμμιά 23άρα στην φανταχτερή τιμούλα των 5000 ευραίων :D

Μάλιστα!!! Thanks for the info.

Πώς σας φαίνεται αυτή η περίπτωση? ==>>>LG 37LE7500

καλά είπαμε ρε παιδιά τι να στρώση αυτοκίνητο ειναι?στρώσιμο τα ηχεία στρώσιμο η τηλεόρασης ,να δούμε τι αλλο θ ακούσουμε για να δείξουνε οτι ειναι τεχνολογία πολλη καλή!!

Πρώτα από όλα η τιμή.

Εξώφθαλμος παράγοντας.

Στην Ελληνική αγορά απ' όσο έχω ψάξει δεν βρίσκω κάτι.

Μήπως δεν υπάρχουν??? :120:

ηρθε σημερα το θηριο απο αθηνα και λεω να κανω τα εξης οπως προτεινε και ο apotsi

Για τις πρώτες 200 ώρες, είχα τις εξής ρυθμίσεις εικόνας:

Mode: Cinema

Κοντράστ, φωτεινότητα, χρώμα : Δύο κλικ κάτω (από τις default ρυθμίσεις του Cinema)

Sharpness: εντελώς off

Παρακολουθούσα τα τηλεοπτικά κανάλια σε Aspect: Μεγέθυνση 1 (μερικές φορές και σε Μεγέθυνση 2), ώστε να μην φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών.

Παρακολουθούσα ταινίες DVD 1,78:1 (γεμίζει όλη η οθόνη και δεν αφήνει μαύρες μπάρες πάνω-κάτω, όπως τα 2,35:1), χωρίς υπότιτλους

Όταν δεν παρακολουθούσα (συνήθως όταν κοιμόμουν τα βράδια), έβαζα να παίζει το PAL DVD break-in, με τα χρώματα, που μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ:

Α και caterpillar μετα απο λιγο ψαξιμο. ουτε γω βρηκα τιποτα led αυθεντικες αλα billpepas....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.