squid Οκτώβριος 3, 2011 #21 Οκτώβριος 3, 2011 Πρωτον χρειαζεσαι πλεον καινουριο αλφαβητο Δευτερον αν χασεις και εσυ αρχεια, θα πηδηχτω απο την μπαλκονοπορτα
schumifer Οκτώβριος 3, 2011 #22 Οκτώβριος 3, 2011 Προφανώς και ντρέπομαι να ποστάρω ss με τα 5.5 τέρα μου...Δεν ντρέπομαι όμως που τα έχω πρακτικά γεμάτα και πάω για τα 7.5...
squid Οκτώβριος 3, 2011 #23 Οκτώβριος 3, 2011 Με τι ειναι γεματα ? κοιτα να δεις, που αισθανομουν τυψεις κιολας που εχω εναν 1Τ αδειο, και δυο 2Τ μισους ("τι εχω παρει ενα σωρο δισκους αφου δεν εχω να τους γεμισω") απο το αγχος μου με τα Backup και τις μεταφορες (μετα απο αυτα που ειδαν τα ματακια μου τα τελευταια 2-3 χρονια)
schumifer Οκτώβριος 3, 2011 #24 Οκτώβριος 3, 2011 Κοίτα, τρελά backup δεν έχω . Έχω το documents μόνο διπλά. Από εκεί και πέρα μονά. Δεν μπορώ να κάνω backup τα multimedia. Χέστηκ@ κιόλας δηλαδή.Τώρα με τι τα έχω γεμάτα...ας πούμε αγαθά...Ειρήσθω εν παρόδω ότι δε συμφέρει να γεμίζουμε ασφυκτικά τους δίσκους μας...Η απόδοση πέφτει κατακόρυφα λέμε...Α!!!!!!!!!! μισό... έχω κι έναν εξωτερικό 500άρη 2.5' ! Μετράει?
sakattack1442169065 Οκτώβριος 3, 2011 #25 Οκτώβριος 3, 2011 Έχω το documents μόνο διπλά. ετσι Από εκεί και πέρα μονά. Δεν μπορώ να κάνω backup τα multimedia. Χέστηκ@ κιόλας δηλαδή. εετσι Τώρα με τι τα έχω γεμάτα...ας πούμε αγαθά... εεετσι. ε τι αλλο, οπτικοακουστικο υλικο :033: Α!!!!!!!!!! μισό... έχω κι έναν εξωτερικό 500άρη 2.5' ! Μετράει? οι εξωτερικοι πεθανανε. τωρα υπαρχει το docking, αγοραστό ή πατεντιαρικο.
schumifer Οκτώβριος 5, 2011 #26 Οκτώβριος 5, 2011 Το πατεντιάρικο πάντα καλύτερο. Βέβαια το κουτί μου είναι ανοικτό από τη μία μεριά. Οπότε δε χρειάζομαι και πολλές πατέντες...
schumifer Δεκέμβριος 20, 2011 #27 Δεκέμβριος 20, 2011 Τώρα που μου το θύμησες, κάτι τέτοια docking station και external ide/sata to usb δεν έχουν ενοχοποιηθεί επανειλημμένως για καψίματα δίσκων (κάτι με την τροφοδοσία νομίζω!)
yanni Δεκέμβριος 20, 2011 #28 Δεκέμβριος 20, 2011 Οτιδήποτε φτηνιάρικο με προβληματικό τροφοδοτικό θα μπορούσε να σου κάψει ενδεχομένως τον δίσκο. Προσωπικά πάντως θεωρώ τα docking stations μάλλον μια... άσχημη λύση. Το βάλε βγάλε ενός δίσκου όλη την ώρα στο docking station, το ότι αυτοί θα είναι όρθιοι (μάλλον δεν πολύ παίζει ρόλο αυτό), αλλά και το γεγονός ότι θα τους κάνεις βόλτα και θα τους αποθηκεύεις "γυμνούς" επίσης δεν μου ακούγεται καλό. Προτιμώ να τους έχω στην θηκούλα τους. Δεν είναι και τόσο οικονομική λύση αν έχεις πολλούς εξωτερικούς, αλλά την θεωρώ ποιο ασφαλή λύση και ποιο καλαίσθητη.
schumifer Δεκέμβριος 20, 2011 #29 Δεκέμβριος 20, 2011 Ίσως ρε Γιάννη, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη θύρα, είναι μία λύση! Άσχημη μάλλον, αργή σίγουρα, αλλά λύση.Και πόσο πια συχνά θα τους βάζεις-βγάζεις?
sakattack1442169065 Δεκέμβριος 21, 2011 #30 Δεκέμβριος 21, 2011 Τώρα που μου το θύμησες, κάτι τέτοια docking station και external ide/sata to usb δεν έχουν ενοχοποιηθεί επανειλημμένως για καψίματα δίσκων (κάτι με την τροφοδοσία νομίζω!)φαε τη γλωσσα σου...sakattack added 15 Minutes and 48 Seconds later...Ίσως ρε Γιάννη, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη θύρα, είναι μία λύση! Άσχημη μάλλον, αργή σίγουρα, αλλά λύση.Και πόσο πια συχνά θα τους βάζεις-βγάζεις?εγω, επειδη ειμαι κακο παιδι, τους βαζω-βγαζω καθημερινα πολλες φορες :033:το νοημα της λυσης ειναι το ακριβως αντιθετο του αργου:με το usb3 ή με το usb2 + esata εχεις ταχυτητες sata στη συνδεση με το PC (χρησιμοποιωντας το e-sata στην 2η περιπτωση)και στη συνδεση με τις consumer συσκευες, το usb2 ειναι δεδομενο και δεν σε απασχολει.Δηλαδη πχ εγω βαζω το δισκο στο pc χυμα μεσω sata οπως φαινεται (ή αν ηθελα θα μπορουσα να τον συνεδεα με το docking μεσω usb3, ή μεσω esata οπως εγραψα πιο πανω), και τον γεμιζω στη μεγιστη ταχυτητακαι μετα τον βαζω στο docking και μεσω usb2 παιζω παιχνιδια στο Wii ή βλεπω ταινια 1080p στην ΤV, χωρις προβλημα αργοποριας εκει.Αυτη τη στιγμη παιζει ενας δισκος με Wii+παιδικα, και 3 δισκοι με ταινιες που μπαινουν-βγαινουν σε dt στο pc ή στο σαλονι.Αυτο δεν μπορει να γινει με enclosures με δε τους usb2 εξωτερικους δισκους που ειχα πριν, μου την ειχε σπασει το βαλε-βγαλε καλωδιων και μπριζων και κυριως η αργη ταχυτητα οταν τους συνεδεα στο pc.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.