hajis1442169245 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 Καλημέρα παιδιά , σήμερα τα ξημερώματα λίγο πριν κοιμηθώ και καθώς είχε τελειώσει το setup των windows στον σκληρό δίσκο του netbook μου (τον είχα συνδέσει στο tower μου) είπα να βάλω πάνω τον κανονικό δίσκο του tower μου.Έκλεισα το διακόπτει του τροφοδοτικού και τον τοποθέτησα αλλά μόλις άνοιξα το pc , έκαναν μισή στροφή τα ανεμιστηράκια και τέλος , από τότε νέκρα. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει ; Ακόμα έβγαλα το τροφοδοτικό και το μέτρησα με πολύμετρο αλλά δεν έδειχνε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Ιούλιος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 έκανες format δηλαδή τον δίσκο του λαπτοπ απο το pc?δε πιάνω νόημα γίνε λιγο πιο συγκεκριμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajis1442169245 Ιούλιος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 έκανα φορματ στον σκληρό του netbook μου (SSD 64GB) από το tower μου γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη με τα usb boot-format-install windows και όταν έβγαλα τον SSD του netbook και έβαλα το SSD του tower μου πάνω και πήγα να το ανάψω , απλά άναψαν τα ανεμηστιράκια για 1 δευτερόλεπτο και τέλος μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Ιούλιος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 είσαι σίγουρος οτι ολα τα εχεις ενώσει σωστά?εννοείς οτι δε κανει boot καθόλου?καταρχήν λάθος κίνηση αυτο που έβαλες το δισκο για format εκεί γιατι τα windows 7 διαβάζουνε τις συσκευές μεσο του Bios αλλα αλλο καπέλο βέβαια αυτο.αυτο τωρα μονο με δοκιμές.για βγάλε το δίσκο τελειως απο πανω να δεις ξεκινάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajis1442169245 Ιούλιος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Το πρόβλημα βρέθηκε , καμένο τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.