michel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 Παιδια,εχω παρει τελικα το toshiba satellite c 660-13r c 925 ,15,4",και ψαχνω μια βαση ψυξης,μιας και η ζεστη εκανε την εμφανιση της,για τα καλα... βρηκα αυτοhttp://www.multirama.gr/products/product?pid=0540005&catid=010304,στο μουλτιραμα,και θα ηθελα μια γνωμη,παρακαλω....εδω λεει οτι ειναι για υπολογιστες 15",θα εχει καλη εφαρμογη στον δικο μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoki1442169217 Ιούνιος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 αδερφέ καλό φαίνεται...εγω όταν είχα παρει το laptop μου πήρα και βάση γιατί ήταν και ο μοναδικός υπολογιστής που είχα και ήθελα να τον προστατέψω...επειδή όμως ήθελα να πηγαίνει το λαπτοπ απο το γραφείο στον καναπέ και μετά στο κρεβάτι και τουμπαλιν το παράτησα είναι η αλήθεια. Πάντως όσο ασχολήθηκα για να δω αλλαγή στην θερμοκρασία δεν παρατήρησα τίποτα διαφορετικό...απλά για ψυχολογικούς λόγους το χρησιμοποιούσα κάθε φορα που είχα το λαπτοπ στο γραφείο. Τώρα απο κει και πέρα η δικιά μου ιστορία με το λαπτοπ μου και την ψύκτρα κλείνει τα 3 χρόνια σε 2 μήνες...οπότε τα δεδομένα να έχουν αλλάξει απο τότε και να βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα με τέτοιου είδους ψύκτρες...καλή σου επιτυχία στην αγορά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel Ιούνιος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 δεν εχω καταλαβει....κανει δουλεια τελικα,η οχι...???θα μου πεις,σιγα τα λεφτα που θα δωσω...αλλα,λεω βρε παδι μου....κανει τιποτα ηηη..ουυυυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.