Jump to content



2 καρτες γραφικων


|spyros|

Recommended Posts

καταρχας καλησπερα και καλως σας βρηκα...

εχω απο εναν σχετικα παλιο υπολογιστη 2+χρονων εχει πανω την

μητρικη:ASUS P5K premium

επεξεργαστη:Intel core 2 quad 2400 Mhz

καρτα γραφικων:Nvidia Geforce GTX275 896MB

φυσικη μνημη 2048 ΜΒ ddr2

...

μου εβγαλε ενα εικονιδιο που μου ελεγε οτι θα δεσμευση και αλλο χωρο στην μνημη και ετσι θα προσθεσω και αλλη μνημη ραμ και ρομ επι της ευκαιριας θελω να του βαλω και μια δευτερη καρτα γραφικων για να εχω καλυτερη αποδοση σαν ολοκληρο συστημα αλλα και στα παιχνιδια που ειναι πιο απαιτητικα.

αυτο μπορει να γινει?και αν ναι εχετε να προτεινεται καποια καλη?

:116:

χρειαζομαι απαντηση οσο πιο γρηγορα μπορειτε...

συγγωμη αν εχει ξαναυπαρξει και αλλο τετοιο θεμα....ειμαι noob εδω περα

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά από λίγο που κοίταξα, η μητρική σου δεν υποστηρίζει SLI και άρα η μόνη λύση είναι να πας σε καινούρια και ποιο ισχυρή κάρτα γραφικών.

Υ.Γ. Θα μπορούσες στην δεύτερη υποδοχή να βάλεις άλλη μια Nvidia για να αναλαμβάνει τα PhysX δίπλα στην 275. Τα αποτελέσματα πάντως θα είναι μάλλον αμφιλεγόμενα και για ελάχιστους τίτλους παιχνιδιών.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα κάποια ATI 5850/5870/6870/6970, δεν αξίζει να αλλάζεις όλο το motherboard για να βάλεις μετά 2 κάρτες γραφικών ντε και καλά SLI.

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6970

Αν αγοράσεις μια 6970 σήμερα, θα μπορείς να βάλεις και μια 2η μετά από 3-4 χρόνια και θα είσαι κομπλέ.(λόγω ATI crossfire του mobo σου), είναι πολύ δυνατή κάρτα και θα σε καλύψει 1000%.

Link to comment
Share on other sites

χμμμ θα το σκεφτω γιατι ειναι σχετικα ακριβες αυτες οι καρτες απο οτι ειδα...αλλα ειναι σιγουρα συμβατες με την μητρικη μου καρτα????

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

χωρίς αμφιβολία είναι συμβατές και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα σε βγάλει από μεγάλο κόπο(σε σχέση το να αλλάζεις mobo Κ.α.).
Link to comment
Share on other sites

το μονο κακο ειναι οτι η 6970 εχει πολυ τσιμπιμενη τιμη θα ψαξω να βρω καποια αξιοπιστη καρτα αλλα με λογικη τιμη για τους καιρους αυτους....ευχαριστω πολυ παντος οποια αλλη διευκρινηση δεκτη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.