Jump to content

πρόβλημα στην μητρική

pano078

Recommended Posts

καλησπέρα σας έχω ένα πρώβλημμα στην μητρική μου όταν ανοιγω το τροφοδοτικο δηλαδη οταν κλείνω το τροφοδοτικό να περάσω κατι ενα υλικό πχ μια κάρτα γραφικών πατάω το κουμπι power να αδιάσει τελειως το ρευμα

μετά όταν ανοίγω το τροφοδοτικό ανοιγει και ο υπολογιστής μαζεί μου έχει τυχει να χτυπίσει και το ηχειακι απο έναν μακρύ τονο αλλα και αλλες φορες να χτυπαει ασταματητα να ξανακλεινει ο υπολογιστης να ξανανοιγει μετα παλι να ακουγεται πολλα μπιπ απο το ηχειο της μητρικης πρωβλημμα υπερθερμανσης μου κανει εμενα και να δουλευει μετα κανονικα θελω να σας ρωτισω εχω καμενη μητρικη παει για να καει? το τροφοδοτικο μου ειναι 650w

της corsair εχω καρτα γραφικων 6600 ατι χωρις να τραβαει ρευμα απο το τροφοδοτικο δυο δισκους σκληρους 700gb και οι δυο 2 αντηγραφικα αυτα εχω αλλα γιατι να ανοιγει και ο υπολογιστης μαζει οταν ανοιγω το τροφοδοτικο η μητρικη μου ειναι gigabyte με 8gb ram ddr3 1333mghrz δοκιμασα να δω μηπως κατι δεν καθεται καλα τοσο εσωτερικα οσο και εξωτερικα αλλα τιποτα επισης δοκιμασα να αλλαξω και πριζα να το βαλω σε αλλη πριζα αλλα τιποτα παλι σας παρακαλω βοηθηστε με περιμενω για 2 φορα τεχνικα γιατι ηρθε με πηρε 30Ε και δεν βρηκε τι φταιει μετρησε το τροφοδοτικο και το βρηκε καλο παμε για αλλη μητρικη? τι συμαινει ο μακρυς ο ηχος? απο το κεντρικο ηχειο της μητρικης μνημη δοκιμασα να βαλω αλλα τιποτα τωρα λειτουργει ο υπολογιστης αλλα φοβαμαι μην καει τελειως θελω απο την εμπειρια σας να μου πειτε ειναι η μητρικη ή κατι αλλο τι να δοκιμασω να κανω? ευχαριστω

Κατ` ἀρχήν νά ξεκκινήσουμε ἀπό αὐτό. Ὅταν θέλεις νά ἀλλάξεις ἕνα ἐξάρτημα πρέπει καί νά βγάλεις τό καλώδιο ἀπό τήν πρίζα. Κᾶνε τήν διαδικασία σωστά καί μετά ἵσως δέν σοῦ κάνει τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.