Jump to content

Σύγκριση Laptop

dpa

Recommended Posts

Δεν έχεις πρόβλημα ως προς το μέγεθος της οθόνης?

Το λεω αυτό γιατί, άλλη η κατηγορία των 15'' και άλλη αυτή των 17''.

Συνήθως όσοι πάνε στη κατηγορία των 17'' θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για κάτι συγκεκριμένο (π.χ. desktop replacement ή είναι απαραίτητο για την εργασία τους).

Για σένα ισχύει κάτι τέτοιο?

το θέμα ειναι οτι εσυ σε τι θελεις να το χρησιμοποίησης???? συγκεκριμένα.photoshop,games,office, Internet ???? και πάει λέγοντας.εαν το θες μόνο για να σερφαρις καλά είναι δεν θα κολλάει κανένα απο τα 2!!!!!

Υ.Γ γιατη η λέξη να μην κολλάει πουθενά και γρήγορο όπως το λες, θέλει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη φιλε μου και συγκεκριμένα ρώτησες πιο έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή μόνο οχι κάτι άλλο!!

η γρηγοράδα όπως το λες δεν εξαρτάται μόνο απο επεξεργαστή !!

Εγω προτείνω οποιοδήποτε Dell με SB + Vetrex2. Killing combo.-

Εγώ θα διάλεγα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904566

βάλε του και έναν SSD με 128Ευρώ και είσαι άρχοντας! ούτε κολήματα ούτε τίποτα.

Το άλλο που έγραφες έχει intel κάρτα γραφικών και θα σου βγάλει τη πίστη, δεν έχει καθόλου καλή απόδοση στα γραφικά, ούτε ΚΑΝ HDMI !

Αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις laptop που θα δέχεται 2 σκληρούς δίσκους. Τα φθηνά 17ρια δεν έχουν κάν υποδοχές για 2ο σκληρό. Υπάρχει η θήκη και είναι απλά άδεια χωρίς αναμονές. Με 2 σκληρούς, έναν ssd για λειτουργικό-προγράμματα και ένα 7200 για αρχεία (σε περίπτωση που παίζεις γραφιστικά) θα είναι ότι πρέπει. Στην περίπτωση που δουλεύεις γραφιστικά επιβάλλεται να έχεις και 2ο σκληρό καθώς αν έχεις ένα μόνο σκληρό και ssd το scratch disk του photoshop θα στον ξεσκίσει σε χρόνο dt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.