Jump to content

πρόβλημα με καρτα γραφικων

pano078

Recommended Posts

καλησπερα σας εχω ενα πρωβλημμα με μια καρτα γραφικων την ατι 6670 την εχω ενα μηνα οταν φωρτονει windows βγαζει γραμμες μεγαλες ασπρες δεν μπωρο να βαλω την οθονη μου πανω απο 60hrz και σε παλια παιχνιδια που πριν αιπεζανε τωρα βγαζει γραμμες στα κεντρικα μενου και στα υπολοιπα τα παιταει εξω δηλαδη εκει που παιζω με πεταει εξω

Θα ακουστει λιγο περιεργο αλλα καηκανε πολλες καρτες γραφικων σε προηγουμενη μητρικη γυρω στις 8 την αλλαξα γιατι κατι καηκε μετα στην μητρικη ητανε μια foxconn g41 και τωρα εχω μια gigabyte και σε αυτην 2 καρτες γραφικων καμενες η μια ητανε μια msi 512 kai η αλλη μια twintek 1 gb και τωρα μια 6670 saphire amd ati τι γινεται παλι καμενη καρτα γραφικων εχω? γιατι δεν με αφηνει να ανεβασω τον ρυθμο ανανεωσης εχω κανει και update τους οδηγους αλλα τιποτα εχει πρωβλημμα η καρτα γραφικων? περιμενω τις αποψεις σας ευχαριστω

Όχι φιλε μου εχω αλλαξει μερικα

στην αρχη ειχα ενα chieftec 650w μετα ενα silverstone 850w αλλα καηκε τον πρωτο μηνα μετα ειχα ενα coolermaster 650w αλλα το εκαψα εγω μαζει με την μητρικη βαζωντας πολυμετρο στα αμπερ ενω δουλευε ο υπολογιστης και τωρα εχω ενα corsair 650w το οποιο χτες το μετρησα και ο τεχνικος το μετρησε και οι τασεις του ειναι κανονικες απλα ολες οι καρτες γραφικων καιγονται και χτυπαει μονο σε αυτες δεν ξερω γιατι το καταστημα ειναι το πλαισιο το λεω ξεκαθαρα και θα τους την πω γιατι εχω βαρεθει εχω τον καταλογο με τις καμενες καρτες γραφικων ποιος αλλος εχει αλλαξει τοσες καρτες γραφικων? παντος ευχαριστω φιλε μου αν ξερεις κατι αλλο πες μου καμια αλλη ειδεα τι μπωρο να κανω για να αποφυγω αυτα τα πρωβλημματα

ξερεις κατι εαν πειράζεις κάποια καλώδια που δεν ξερω το λόγο όπως μου ειπες και πριν που ξεκινάει μόνη τις η μητρική και σου λεω αυτο ειναι μονο βραχυκύκλωμα και μου λες για κατι συνδετήρες και τέτοια (αυτα απαγορεύονται) ειναι πολύ σίγουρο οτι κατι τετοιο θα γινετε παντα βραχυκυκλώματα καψίματα και ιστορίες εφοσον δεν ειναι η δουλειά σου......οπότε μονο η καρτα δε φταίει!!!!!

αυτό θελει ψάξιμο τωρα γιατι τα κάνει αυτα απο αρμόδιο!!!!

πάντως σου εχω στείλει πμ....

σε ευχαριστο τονι για τις απαντησεις σου εκλεισα το τροφοδοτικο το ξανα ανοιξα και εκανε πανω απο 10 μπιπ η μητρικη ξαναεκλεισε απο μονη της ξανα ανοιξε ξανα εκλεισε μαλλον η μητρικη πρεπει να εχει πρωβλημμα περιμμενω αυριο τεχνικο να το δει γιατι το ξαναειδε λεει το διωρθοσε αλλα το πρωβλημμα παραμενει και θα ξαναερθει να το δει και να μου πει τελικα τι φταει σε ευχαριστω παντος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.